• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

Kajaktillbehör

Tillbehör för din kajak

Utforska vårt omfattande sortiment av kajaktillbehör, utformade för att förbättra din upplevelse och säkerhet på vattnet. Vi erbjuder allt från högkvalitativa paddlar och kajakvagnar, pålitliga flytvästar och praktiska transport- och förvaringslösningar. Oavsett om du är en erfaren paddlare eller nybörjare, hittar du de tillbehören för att optimera din kajaktur.

Vi skickar allt med snabb leverans och fri frakt till hela Sverige! Frågor? Kontakta oss på 076 919 34 46 eller [email protected]

paddlar Header

Bläddra kategori

Kajakutrustning för alla tillfällen

I vårt sortiment bland kajaktillbehör hittar du alla den nödvändig utrustning för paddling som du behöver ute på vattnet. När du ska köpa kajak är det även viktigt att tänka på kajaktillbehör som används på land när du exempelvis förvarar eller transporterar kajaken. Bland våra kajaktillbehör hittar du även kajakutrustning som håller dig säker ute på vattnet.

Kajaktillbehör för transport

Det är viktigt att ha de kajaktillbehör som krävs för att transportera kajaken antingen från förvaringsplatsen till vattnet med våra kajakvagnar eller längre sträckor med våra tillbehör till takräcket på bilen. Några populära tillbehör är våra transportvaggor vilket är skumgummiblock som du trär över takräcket på nolltid, dessa är gjorda för att skydda skrovet då takräckets hårda yta kan deformera kajakens form.

Kommer du att transportera kajaken under längre sträckor så kan vi varmt rekommendera våra pålitliga lasthållare och kajakhållare som håller fast kajaken på takräcket när du vill köra lite snabbare. Ett utmärkt komplement är kajaköverdraget som håller alla lösa delar intakt när du kör kajaken. Hela sortimentet hittar genom att klicka här.

Förvara din kajak

Hur du ska förvara kajaken är en annan aspekt som är värd att tänka på, i vårt utbud hittar du väggställningen som gör att du enkelt kan förvara kajaken mot väggen, kajakhissen som gör det möjligt att hissa upp den i taket eller kajaköverdraget om du hellre föredrar att ha kajaken liggandes utomhus. Klicka här för att se hela sortimentet.

Säkerhetsutrustning

Oavsett vilken typ av kajakpaddling du ägnar dig åt finns det alltid vissa delar av kajakutrustning som är användbara. Ju längre din kajakpaddling blir, desto mer säkerhetsutrustning vill du ha med dig. Även för korta turer på sjön finns det vissa kajaktillbehör som du vill ha med dig varje gång. I vårt sortiment bland kajaktillbehör hittar du den mest nödvändiga säkerhetsutrustningen för kajakpaddling som vi tycker att alla kajakpaddlare bör ha.