• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

Touring SUP 12.6

Touring SUP-brädor är valet för entusiastiska paddlare som söker längre turer. De kombinerar hastighet, stabilitet och lastkapacitet på ett sätt som är perfekt anpassat för äventyr på vattnet.


För vem passar Touring brädor?

Aktiva människor

Touringbrädor passar perfekt för paddlare som har är aktiv till vardags och vill utmana sig själva med en bräda som kräver och ta sin paddling till nästa nivå.

Effektivitet i Paddlingen

Dessa brädor är utmärkta för de som prioriterar hastighet och distans, tack vare deras förmåga att skära genom vattnet och behålla fart över längre sträckor.

Längre turer

För den som planerar längre turer, erbjuder touringbrädor den nödvändiga hastigheten och lastkapaciteten för att göra äventyret både praktiskt och njutbart.

Utrustningskapacitet

Tack vare sin design och större lastutrymmen, är de idealiska för de som vill ta med extra utrustning som campingmaterial, mat, och vatten.

Träningsentusiaster

Paddlare som använder SUP som ett medel för träning. De som fokuserar på uthållighetsträning eller långdistans paddling kommer att finna touringbrädorna optimala för att utveckla styrka och uthållighet.

Familjer

Touring-brädor har också en större yta vilket gör att man kan paddla flera samtidigt på den. Detta gör dem till ett utmärkt val för familjer som vill dela paddelupplevelsen tillsammans. Föräldrar och barn kan njuta av att utforska vattenleder och kustlinjer samtidigt, vilket skapar en interaktiv och rolig aktivitet för hela familjen.


Vad utmärker en touring-bräda?

Design och form

Touring SUP-brädor har en längre och har en mer avsmalnande, spetsig nos. Denna aerodynamiska design minskar motståndet i vattnet, vilket möjliggör snabbare och mer energieffektiv paddling. Det gör dem till ett utmärkt val för paddlare som vill utforska större områden eller paddla i ett mer bestämt tempo.

Stabilitet och hastighet

Trots att de är smalare än allround-brädor, erbjuder touring-brädor en anmärkningsvärd stabilitet tack vare deras längd och design. De är utformade för att skära genom vattnet med lätthet, vilket ger en smidig och stabil åktur även över ojämna vattenytor. Deras hastighet och glidkapacitet gör dem idealiska för paddlare som vill täcka långa sträckor eller öka sin paddlingshastighet.

Lastkapacitet

En annan egenskap hos touring SUP-brädor är deras förbättrade lastkapacitet. Våra touringbrädor är utrustade med förvaringsutrymmen och fästen för utrustning, vilket gör dem perfekta för längre expeditioner där extra utrustning, såsom packning, campingutrustning eller fotoutrustning, behöver tas med. Denna funktion gör dem till en favorit bland äventyrssökare och de som vill kombinera paddling med andra aktiviteter som camping eller fiske.