• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

Hyra SUP

Sveriges mest besökta uthyrning av SUP

Hyra SUP i Stockholm

Boka idag genom formuläret eller ring oss


Mån - Sön: 09:00 - 21:00
Vinterviksvägen 52 Stockholm
Öppet som vanligt under midsommar

Bootstrap Themes

Hyra SUP hos Söderkajak

Upplev Stockholm från dess vackraste sida - vattnet. Njut av en härlig paddlingstur i natursköna omgivningar. Genom att hyra SUP bräda har du total frihet på vattnet, skräddarsy ditt äventyr själv.

Från Vinterviken kan du paddla med närhet till det mesta av Stockholm med närliggande öar du kan avnjuta dagens picknick på.

Hos Söderkajak har du fri parkering för cykel precis intill lokalen. Efter paddelturen går även det utmärkt att grilla. I Vinterviken finns det också ett flertal aktiviteter att ägna resten av dagen med. Området har både restaurang och café men också tennisbanor, padeltennisbanor, badmöjligheter och en naturskön miljö för picknick!


Bootstrap Themes
Nybörjarvänliga brädor

Något för hela familjen

Med en SUP kan du ge dig ut på en motionstur och förena nytta med nöje. En SUP fungerar även perfekt för en lugnare tur för att bara koppla av i solen där du enkelt kan hoppa av för ett svalkande bad emellanåt. Våra brädor är fullt utrustade vilket gör det möjligt att paddla flera på en bräda, ett perfekt sätt att få med barnen eller hunden ut på vattnet.

När du hyr SUP hos Söderkajak ingår alltid flytväst och paddel, vi erbjuder även vattentäta väskor och mobilfodral vid behov och du har möjlighet att förvara dina värdesaker hos oss.


Aktiviteter efter paddlingen

Efter en upplevelserik dag på vattnet är Vinterviken den perfekta platsen att fortsätta dagen på.

Vintervikens Glass & Kaffestuga

För en härlig fika eller svalkande glass rekommenderar vi varmt ett besök på Vintervikens glass och kaffestuga. Här kan du njuta av en utsökt kul- och mjukglass, en kopp nybryggt kaffe eller kalla drycker som läskar i sommarvärmen. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av solen längs vattnet.

Foto: Winterviken

Winterviken

Om du är hungrig efter paddlingen, varför inte stanna till på Wintervikens restaurang? Denna charmiga lunchrestaurang erbjuder en varierad meny med något för alla smaker. Här kan du avnjuta en vällagad måltid i en avslappnad atmosfär, omgiven av Vintervikens natursköna landskap.

Foto: Vintervikens Trädgård

Vintervikens Trädgårdscafe

Missa inte ett besök på Vintervikens Trädgårdscafé, en oas mitt i grönskan. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller en god bit mat, omgiven av blomstrande trädgårdar och växthus. Trädgårdscaféet erbjuder ett brett utbud av ekologiska och närodlade produkter, vilket gör det till en favorit bland både lokalbor och besökare. Det är en perfekt plats att varva ner och njuta av naturens skönhet efter en dag på vattnet.

Hitta till Söderkajak

Välkommen till oss på Vinterviksvägen 52 i Stockholm! Vi ser fram emot ditt besök och vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta hit.

Vägbeskrivningar

Med bil
  • Från centrala Stockholm, följ E4/E20 söderut och ta avfart 155 mot Aspudden.
  • Sväng in på Aspuddsvägen och följ skyltarna mot Vinterviksvägen.
  • Fortsätt rakt fram tills du når nummer 52.
Med kollektivtrafik
  • Röd linje: Aspudden, Liljeholmen
  • Grön linje: Örnsberg, Axelsberg
  • Tvärbana: Gröndal
Parkering
  • Vi erbjuder gratis cykelparkering utanför vår byggnad för alla våra besökare. Fler parkeringsplatser för bil finns i närområdet vid behov.
Karta