• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
Fri frakt

Gäller ordinarie sortiment

5 års kajakgaranti

Trygg handel

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag


Hyra SUP

HYRA SUP I STOCKHOLM

Sveriges ledande uthyrning av SUP

Bokning & Drop-in


 Uthyrningen öppnar åter i början på 2023

Vinterviksvägen 52
117 65 Stockholm


PRISER0-2h
2-4h
8h
Singelkajak250 kr350 kr600 kr
Dubbelkajak500 kr700 kr900 kr
Trippelkajak550 kr750 kr950 kr
Familjekajak500 kr700 kr900 kr
SUP250 kr350 kr600 kr

Bootstrap Themes

Hyra SUP hos Söderkajak

Upplev Stockholm från dess vackraste sida - vattnet. Njut av en härlig paddlingstur i natursköna omgivningar. Genom att hyra SUP bräda har du total frihet på vattnet, skräddarsy ditt äventyr själv.

Från Vinterviken kan du paddla med närhet till det mesta av Stockholm med närliggande öar du kan avnjuta dagens picknick på.

Hos Söderkajak har du fri parkering för både cykel och bil precis intill lokalen. Efter paddelturen går det utmärkt att grilla, ni tar med er mat att grilla och vi lånar ut grill och övrigt. I Vinterviken finns det också ett flertal aktiviteter att ägna resten av dagen med. Området har både restaurang och café men också tennisbanor, padeltennisbanor, badmöjligheter och en naturskön miljö för picknick!

För hela familjen

Med en SUP kan du ge dig ut på en motionstur och förena nytta med nöje. En SUP fungerar även perfekt för en lugnare tur för att bara koppla av i solen där du enkelt kan hoppa av för ett svalkande bad emellanåt. Våra brädor är fullt utrustade vilket gör det möjligt att paddla flera på en bräda, ett perfekt sätt att få med barnen eller hunden ut på vattnet.

Vad ingår?

När du hyr SUP hos Söderkajak ingår alltid flytväst och paddel, vi erbjuder även vattentäta väskor och mobilfodral vid behov och du har möjlighet att förvara dina värdesaker hos oss.

Bootstrap Themes

Hur går det till?

Du kan antingen boka din SUP genom att maila eller ringa oss på [email protected] / 076-919 34 46. Vi tar även emot drop in men för att försäkra dig om att din SUP är redo när du kommer är det smidigast att boka direkt på hemsidan. När din tid börjar närma sig kommer du in till oss och vi hjälper dig hela vägen fram till vattnet med guidning och tips inför din tur.

Hitta till oss

Adress: Vinterviksvägen 52, 117 65 Stockholm

Kollektivtrafik: (Tunnelbana) Aspudden, Liljeholmen, Örnsberg, Axelsberg, Gröndal