• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
Fysisk butik

Hyra SUP

Sveriges mest besökta SUP-uthyrning

Endast bokning (Ring eller maila) - Öppet varje dag 11-18


HYRA SUP I STOCKHOLM

Sveriges ledande uthyrning av SUP

Endast bokning


 

Vinterviksvägen 52

117 65 StockholmBootstrap Themes

Hyra SUP hos Söderkajak

Upplev Stockholm från dess vackraste sida - vattnet. Njut av en härlig paddlingstur i natursköna omgivningar. Genom att hyra SUP bräda har du total frihet på vattnet, skräddarsy ditt äventyr själv.

Från Vinterviken kan du paddla med närhet till det mesta av Stockholm med närliggande öar du kan avnjuta dagens picknick på.

Hos Söderkajak har du fri parkering för både cykel och bil precis intill lokalen. Efter paddelturen går det utmärkt att grilla, ni tar med er mat att grilla och vi lånar ut grill och övrigt. I Vinterviken finns det också ett flertal aktiviteter att ägna resten av dagen med. Området har både restaurang och café men också tennisbanor, padeltennisbanor, badmöjligheter och en naturskön miljö för picknick!

För hela familjen

Med en SUP kan du ge dig ut på en motionstur och förena nytta med nöje. En SUP fungerar även perfekt för en lugnare tur för att bara koppla av i solen där du enkelt kan hoppa av för ett svalkande bad emellanåt. Våra brädor är fullt utrustade vilket gör det möjligt att paddla flera på en bräda, ett perfekt sätt att få med barnen eller hunden ut på vattnet.

Vad ingår?

När du hyr SUP hos Söderkajak ingår alltid flytväst och paddel, vi erbjuder även vattentäta väskor och mobilfodral vid behov och du har möjlighet att förvara dina värdesaker hos oss.

Bootstrap Themes

Hur går det till?

Du kan antingen boka din SUP genom att maila eller ringa oss på [email protected] / 076-919 34 46. Vi tar även emot drop in men för att försäkra dig om att din SUP är redo när du kommer är det smidigast att boka direkt på hemsidan. När din tid börjar närma sig kommer du in till oss och vi hjälper dig hela vägen fram till vattnet med guidning och tips inför din tur.

Hitta till oss

Adress: Vinterviksvägen 52, 117 65 Stockholm

Kollektivtrafik: (Tunnelbana) Aspudden, Liljeholmen, Örnsberg, Axelsberg, Gröndal