• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt på hela sortimentet / 1-4 dagars leverans / 1 års garanti

SÖDERKAJAK 

BUTIK & SHOWROOM

Varmt välkommen till Vinterviken. Vi erbjuder prisvärda kajaker, stand up paddle boards och nödvändiga tillbehör. Få experthjälp när du handlar hos oss och provpaddla kajaker. Vi är även störst i Sverige på kajakuthyrning och erbjuder även långtidsuthyrning med ett kajakhotell där du kan förvara din kajak.

Kontakta oss
Mån - Fre 09 - 17
Lör - Sön 10 - 15

Tunnelbana
Aspudden, Liljeholmen, Örnsberg, Axelsberg, Gröndal
 

Adress
Vinterviksvägen 52
117 65 Stockholm

Kontakta oss
076-919 34 46
[email protected]


Besök vår butik i natursköna Vinterviken

I vår butik i Vinterviken, Stockholm kan du provsitta, provpaddla kajaker och få allmänna råd kring ditt kajakköp. Vi har allt ifrån prisvärda kajaker till utrustning och tillbehör. Vi är även störst i Sverige på kajakuthyrning och erbjuder även långtidsuthyrning med ett kajakhotell där du kan förvara din kajak.


Provpaddla och hitta rätt kajak
Upplev kajaken innan du bestämmer dig och få experthjälp.

Vi hjälper dig hela vägen genom ditt kajakköp med vilken kajak och vilka tillbehör som passar just dig. 

Oavsett om du precis ska börja din kajakresa eller om du har flera års erfarenhet så har vi något som passar alla.

För att du ska känna dig helt säker med ditt kajakköp så erbjuder vi även provpaddling  där du har möjlighet att känna kajaken i praktiken.Sortiment

Helt utan mellanhänder

Hos oss produceras alla kajaker, SUPar och tillbehör utav oss själva, helt utan mellanhänder. 

Vår vision är att skapa innovation på vatten utan att det ska kosta en förmögenhet. För att uppnå vårt mål så producerar och säljer vi våra produkter helt utan mellanhänder vilket möjliggör just detta. 

Kajaker

Vi erbjuder kajaker som passar alla ändamål, med ett sortiment bestående av havskajaker, sit-on-top kajaker och fiskekajaker i vårt sortiment.

SUP
I vårt sortiment hittar du även stand-up paddle boards, även kallat SUP. Alla våra SUPar utvecklas med hållbarhet och design i fokus så att du kan ta dig ut på vattnet med stil och på en SUP som håller en livstid!

Tillbehör

Vi har alla tillbehör du behöver för att komma ut på vattnet och lite till! Vi erbjuder paddlar i allt från aluminium till kolfiber, flytvästar i alla storlekar,  säkerhetsutrustning som håller dig säker ute på vattnet och mycket mer! 

Reservdelar
Har du varit med om oturen att något gått sönder eller en packlucka som lossnat under ett stormigt kajakäventyr? I vårt sortiment hittar du även diverse reservdelar för kajaker och SUPar. Tveka inte att höra av dig om du behöver råd!


Hitta till oss

Söderkajak
Vinterviksvägen 52
117 65 Stockholm
076-919 34 46