• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
Fysisk butik

BUTIK & SHOWROOM


Mån - Fre 11 - 18

Lör - Sön 11 - 15

          Julstängt 24-25-26-30 December 

            Stängt nyår 31-1-2 Januari


Vinterviksvägen 52
117 65 Stockholm

Butik i Vinterviken

Varmt välkommen till Vinterviken. Vi erbjuder prisvärda kajaker, stand up paddle boards och nödvändiga tillbehör. Få experthjälp när du handlar hos oss och provpaddla kajaker. Vi är även störst i Sverige på kajakuthyrning och erbjuder även långtidsuthyrning med ett kajakhotell där du kan förvara din kajak.


Svensk design

Hos oss produceras alla kajaker, SUPar och tillbehör utav oss själva, helt utan mellanhänder. Vår vision är att skapa innovation på vatten utan att det ska kosta en förmögenhet. För att uppnå vårt mål så producerar och säljer vi våra produkter helt utan mellanhänder vilket möjliggör just detta.

Example image

Vårt sortiment

Kajaker för alla tillfällen

Vi erbjuder kajaker som passar alla ändamål, med ett sortiment bestående av havskajaker, sit-on-top kajaker och fiskekajaker. Alla våra kajaker hittar man även i vårt uthyrningssortiment där vi har något för alla nivåer.

SUP för hela familjen

I vårt sortiment hittar du även stand-up paddle boards, även kallat SUP. Alla våra SUPar utvecklas med hållbarhet och design i fokus så att du kan ta dig ut på vattnet med stil och på en SUP som håller en livstid!

Tillbehör & Reservdelar

Vi har alla tillbehör du behöver för att komma ut på vattnet och lite till! Vi erbjuder paddlar i allt från aluminium till kolfiber, flytvästar i alla storlekar, säkerhetsutrustning som håller dig säker ute på vattnet och mycket mer!

Har du varit med om oturen att något gått sönder eller en packlucka som lossnat under ett stormigt kajakäventyr? I vårt sortiment hittar du även diverse reservdelar för kajaker och SUPar. Tveka inte att höra av dig om du behöver råd.


Provpaddla

Upplev kajaken innan du bestämmer dig och få experthjälp.

Vi hjälper dig hela vägen genom ditt kajakköp med vilken kajak och vilka tillbehör som passar just dig. Oavsett om du precis ska börja din kajakresa eller om du har flera års erfarenhet så har vi något som passar alla. För att du ska känna dig helt säker med ditt kajakköp så erbjuder vi även provpaddling där du har möjlighet att känna kajaken i praktiken.