• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

Besök vår butik

Kom förbi och få expertråd

Öppettider
 Måndag - Söndag: 10:00 - 18:00
Adress
Vinterviksvägen 52
117 65 Stockholm

Bootstrap Themes

Butik i Vinterviken

Vi erbjuder prisvärda kajaker, stand up paddle boards och nödvändiga tillbehör. Få experthjälp när du handlar hos oss och provpaddla kajaker. Vi är även störst i Sverige på kajakuthyrning och erbjuder även långtidsuthyrning med ett kajakhotell där du kan förvara din kajak.

Svensk Design

Hos oss produceras alla kajaker, SUPar och tillbehör utav oss själva, helt utan mellanhänder. Vår vision är att skapa innovation på vatten utan att det ska kosta en förmögenhet. För att uppnå vårt mål så producerar och säljer vi våra produkter helt utan mellanhänder vilket möjliggör just detta.


Vårt sortiment

Kajaker för alla tillfällen

Vi erbjuder kajaker som passar alla ändamål, med ett sortiment bestående av havskajaker, sit-on-top kajaker och fiskekajaker. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren paddlare, har vi en kajak som passar dina behov. Våra kajaker finns även i vårt uthyrningssortiment, vilket gör det enkelt att prova olika modeller innan du köper.

SUP - Maximal prestanda

I vårt sortiment hittar du även stand-up paddle boards, eller SUP. Alla våra SUPar är utvecklade med hållbarhet och design i fokus, så att du kan ta dig ut på vattnet med stil och på en SUP som håller en livstid. Vi har modeller som passar både nybörjare och erfarna paddlare, samt hela familjen.

Tillbehör & Reservdelar

Vi har alla tillbehör du behöver för att komma ut på vattnet och lite till! Vi erbjuder paddlar i allt från aluminium till kolfiber, flytvästar i alla storlekar, säkerhetsutrustning som håller dig säker ute på vattnet och mycket mer!

Har du varit med om oturen att något gått sönder eller en packlucka som lossnat under ett stormigt kajakäventyr? I vårt sortiment hittar du även diverse reservdelar för kajaker och SUPar. Tveka inte att höra av dig om du behöver råd.


Provpaddla kajaken innan köp

Upplev kajaken innan du bestämmer dig och få experthjälp.

Vi hjälper dig hela vägen genom ditt kajakköp med vilken kajak och vilka tillbehör som passar just dig. Oavsett om du precis ska börja din kajakresa eller om du har flera års erfarenhet så har vi något som passar alla. För att du ska känna dig helt säker med ditt kajakköp så erbjuder vi även provpaddling där du har möjlighet att känna kajaken i praktiken.

Hitta till vår butik

Välkommen till oss på Vinterviksvägen 52 i Stockholm! Vi ser fram emot ditt besök och vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta hit.

Vägbeskrivningar

Med bil
  • Från centrala Stockholm, följ E4/E20 söderut och ta avfart 155 mot Aspudden.
  • Sväng in på Aspuddsvägen och följ skyltarna mot Vinterviksvägen.
  • Fortsätt rakt fram tills du når nummer 52.
Med kollektivtrafik
  • Röd linje: Aspudden, Liljeholmen
  • Grön linje: Örnsberg, Axelsberg
  • Tvärbana: Gröndal
Parkering
  • Vi erbjuder gratis cykelparkering utanför vår byggnad för alla våra besökare. Fler parkeringsplatser för bil finns i närområdet vid behov.
Karta