• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt på hela sortimentet / 1-4 dagars leverans / 1 års garanti

Havskajaker


Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Fri frakt

Gäller samtliga produkter

Hämta i butik

Öppet varje dag


Finjustera din sökning

FÖR BÅDE NYBÖRJARE OCH ERFARNA

I vårt sortiment hittar du Sveriges mest sålda havskajaker från Seahawk of Sweden. Med 16 år i branschen så har vårt uppdrag alltid varit att ge maximal upplevelse på vattnet utan att det ska kosta en förmögenhet. 

Alla våra kajaker används i vårt uthyrningssortiment med stabilitet, lätthet och hållbarhet i fokus. Våra havskajaker är utrustade med antingen en, två eller tre sittbrunnar vilket skapar möjligheter för dig och dina vänner eller hela familjen att ta sig ut på vattnet. 

Vi levererar kajaker fram till dörren i hela Sverige med fri frakt och en expressleverans på 1-4 arbetsdagar. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande ditt kajakköp, du kan även besöka vår butik i Vinterviken för att provpaddla eller känna och klämma på produkterna samt få råd och tips inför ditt köp. VIKTIG INFORMATION INFÖR KÖP

Ett enkelt sätt att kontrollera hur många lager en kajak är tillverkad i är att kontrollera färgen på kajakens insida. Är kajaken tillverkad i 3-lager så är insidan vit. Har kajaken samma färg utvändigt som invändigt så är den tillverkad i 1-lager. 

Vi rekommenderar att man enbart köper en kajak tillverkad i 3-lager eftersom 1-lagers kajaker är väldigt ömtåliga, kan enkelt skadas samt är väldigt tungpaddlade och brukar väga mellan 27-32 kg. Marknadspris på 1-lagers kajaker ligger på max 2300 kr.TILLBEHÖR

I våra kajakpaket innehåller de nödvändiga tillbehör som du behöver ute på vattnet. När du ska köpa kajak är det viktigt att tänka på tillbehören som används på land när du exempelvis förvarar eller transporterar kajaken. 

TRANSPORT 

I vårt sortiment hittar du tillbehör som krävs för att transportera kajaken antingen från förvaringsplatsen till vattnet med våra kajakvagnar eller längre sträckor med våra tillbehör till takräcket på bilen. Några populära tillbehör är våra transportvaggor vilket är skumgummiblock som du trär över takräcket på nolltid, dessa är gjorda för att skydda skrovet då takräckets hårda yta kan deformera kajakens form. 

Kommer du att transportera kajaken under längre sträckor så kan vi varmt rekommendera våra pålitliga lasthållare och kajakhållare som håller fast kajaken på takräcket när du vill köra lite snabbare. Ett utmärkt komplement är kajaköverdraget som håller alla lösa delar intakt när du kör kajaken. Hela sortimentet hittar genom att klicka här.

FÖRVARING

Hur du ska förvara kajaken är en annan aspekt som är värd att tänka på, i vårt utbud hittar du väggställningen som gör att du enkelt kan förvara kajaken mot väggen, kajakhissen som gör det möjligt att hissa upp den i taket eller kajaköverdraget om du hellre föredrar att ha kajaken liggandes utomhus.   Klicka här för att se hela sortimentet.