• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Singelkajak - Seahawk Expedition K1 Nemo - Paket

 • 10 490 kr
 • 14 990 kr
 • Du sparar 4.500:-Kampanjen gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Nybörjarvänlig havskajak som passar för alla tillfällen. Tillverkad i tre lagers polythenene för extra hållbarhet och ett långsiktigt ägande. 

 • Nybörjarvänlig
 •  Justerbara fotstöd
 •  Rymlig cockpit
 •  Bekvämt säte
 •  3-lagers HDPE Polyeten
 •  Endast 22 kg
 •  Justerbart roder
 •  Bra packutrymme
 • Kort och lätt att hantera
 •  Skandinavisk design
 •  Luckor av högsta kvalitet
 • Stabil

Flytväst
Flytväst

Storlek one-size i viktspann 40 - 130 kg

Paddel
Glasfiberpaddel

Välj mellan glasfiber (lätt) eller kolfiber (lättast).

Kapell
Kapell

Kapell som håller dig torr under paddelturen.

leash
Leash

Säkerhetslina till paddeln.

länspump
Länspump

Tömmer kajaken på vattnet. (Ingår fr.o.m. 23/5)

Viktigt - 3-lagers konstruktion

Ett enkelt sätt att kontrollera hur många lager en kajak är tillverkad i är att kontrollera färgen på kajakens insida. Är kajaken tillverkad i 3-lager så är insidan vit. Har kajaken samma färg utvändigt som invändigt så är den tillverkad i 1-lager.

Även kajaker som inte är helt vita invändigt, exempelvis grå, mörkare vit eller lila är inte tillverkade i 3-lager.

Vi rekommenderar att man enbart köper en kajak tillverkad i 3-lager eftersom 1-lagers kajaker är väldigt ömtåliga, kan enkelt skadas samt är väldigt tungpaddlade och brukar väga mellan 27-32 kg. Marknadspris på 1-lagers kajaker ligger på max 2700 kr.

Transportera kajak på bil

Glöm inte att lägga till en kajakvagn med slitstarka elastiska spännband i dubbla lager som underlättar transporten av din kajak.

Kajakförvaring

Vid kajakköp kan det vara värt att tänka på hur man ska förvara sin kajak. Ni hittar alla tillbehör för just detta i vårt sortiment. Klicka här för att komma till sortimentet.

Längd450 cm
Bredd55 cm
Djup36 cm
Sittbrunn78 x 41 cm
Lastkapacitet130 kg
Vikt22 kg
Paddlarens vikt45 - 85 kg
Paddlarens längd150 - 200 cm

BESKRIVNING


Seahawk Expedition Nemo är en av marknadens mest populära kajaker för nybörjare. Likt Seahawk Expedition LV/HV så har vi erhållit den svenska moderna tappningen i designen bestående av eleganta linjer. Kajakens bredaste punkt sitter bakom sittbrunnen vilket tillför stabilitet och bekvämare paddling. Seahawk Nybörjarkajak kommer att passa utmärkt för dig som är ute efter en första kajak då den är väldigt lätthanterad i både lugna och svåra väderförhållanden.

Nemo är en kajak designad för såväl den yngre paddlaren som den äldre som letar efter något enkelt. Kajaken passar perfekt att ha på landstället som hela familjen kan njuta av.

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig justerbar sits, justerbart ryggstöd och justerbara benstöd. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget för att de flesta personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass.

3-lagers polyeten

Seahawk Expedition Nemo är tillverkad i tre lagers Polyeten-plast av högsta kvalitet vilket gör den väldigt slittålig. Dra kajaken på grus eller upp och ner längs klippor och känn av kajakens kvalitet. Med en Seahawk Expedition får du samma fördelar som med en glasfiberkajak men du slipper oroa dig för att kajaken ska spricka eller skadas på annat sätt.

En 1-lagers kajak är mycket mjukare vilket gör att den lätt kan böjas vilket leder till att kajaken lättare blir skadad och får bucklor, exempelvis när du transporterar kajaken på biltaket. En 3-lagers kajak är mycket styvare och har mindre risk för att få bucklor eller bli deformerad i värmen vilket en 1-lager kajak blir. En 3-lagers kajak väger även betydligt mindre vilket gör den lättare att hantera både på vattnet med bättre glid samt på land vid förflyttning.

Upptäck kajakens detaljerSe hur kajaken är gjord