• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt på hela sortimentet / 1-4 dagars leverans / 1 års garanti

Retur & Byten

Nedan finner du information om hur du returnerar eller byter produkter.

Hur utför jag en retur?

Söderkajak erbjuder fri frakt på alla produkter och står därför inte för några returkostnader och köparen ansvarar för att returen kommer fram till oss. Om returen går till ett ombud för att hämta ut returen så tillkommer en kostnad på 250kr som vi drar av på returens belopp. Skicka därför returen direkt till returadressen för att undvika kostnader för hantering.

Packa produkten och skicka sedan till:

Seahawk Of Sweden AB

Vinterviksvägen 52

117 65 Stockholm

När vi tagit emot returen så går vi igenom produkten så att den är i nyskick och gör sedan en återbetalning när det är klart. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss på [email protected] eller ring oss på 076-919 34 46.


Hur byter jag en vara?

Önskar du att byta en produkt till en annan modell, storlek eller färg gör du det genom att returnera produkten till oss och sedan beställa en ny på www.soderkajak.se. Vi debiterar för den nya beställningen och återbetalar sedan för den returnerade produkten. Om returen går till ett ombud för att hämta ut returen så tillkommer en kostnad på 250kr som vi drar av på returens belopp. Det går även bra att kontakta oss på [email protected] där du anger vilken produkt du önskar att byta till, så skickar vi sedan en ny när den returnerade produkten kommit in till oss.


Öppet köp

Vi erbjuder 30 dagars köp på alla våra produkter från dagen du mottagit ordern. Öppet köp gäller så länge produkten är oanvänd, i säljbart skick och returneras i originalförpackning. Kontakta oss på [email protected] om du har några frågor.