• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

Grupper & Företag

FÖRETAGSPADDLING STOCKHOLM


 

Vinterviksvägen 52
117 65 Stockholm


 

Skapa det perfekta företagsevenemanget tillsammans med kollegorna ute på vattnet med kajakpaddling i natursköna Vinterviken i Stockholm!


Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er att hitta ett skrädarsytt upplägg för just er.

Vinterviken - Den perfekta startpunkten

Vi hjälper till med all gruppaddling i form av kick-offs, möhippor, födelsedagar och andra events. Med 18 år i kajakbranschen har vi sett och lärt oss vad som skapar det perfekta företagseventet. Vi har platser upp till 100 personer att fylla så att ni får med hela teamet. Utanför lokalen finns det möjlighet till fri parkering för cykel.

Med Vinterviken som startpunkt kan man skräddarsy sitt äventyr med närhet till både centrala Stockholm men också natursidan. Några populära turer är att paddla till Drottningholm, Långholmen, Statshuset, Karlbergskanalen, Hornsbergstrand, Tantolunden, Stora och Lilla Essingen, Nockebybadet bland mycket annat.


Något för hela gruppen

Singel, dubbel och trippelkajak

Våra havskajaker passar för såväl nybörjare som erfarna paddlare. Havskajaker är för dig som är ute efter traditionell paddling där du glider fram snabbare och öppnar för längre turer.

Paddla själv i en singelkajak för fart eller med en dubbelkajak för extra stabilitet. Vi erbjuder även trippelkajaker som det trygga valet.

Familjekajaker

Våra familjekajaker är ett alternativ där sol och bad ligger i fokus. Familjekajaken är väldigt stabil och möjliggör bad ute på vattnet.Hur går det till?

Ni kan med fördel grilla efter paddlingen, ni tar med er mat att grilla och vi lånar ut grill och övrigt. I Vinterviken finns det något för alla: Restaurang, café, tennisbanor, padeltennisbanor, badmöjligheter och en naturskön miljö för picknick! Vanligtvis möts gruppen upp utanför vår lokal en halvtimme innan start. Vi hjälper er från början med all förberedelse bestående av förvaring, guidar vid val av kajak och vilken utrustning som är nödvändig för er utöver standardutrustningen: Flytväst, paddel, kapell och dry bags.

När gruppen är redo går vi tillsammans ner till vattnet och har en genomgång av paddelteknik och säkerhet samt ställa in pedalerna. När gruppen är redo paddlar man iväg tillsammans i den lugna viken som startpunkt vilket ger en möjlighet att bli bekväm i kajaken.

Väl ute på vattnet har ni möjlighet att paddla vidare till platser som Drottningholm, Långholmen, Statshuset, Karlbergskanalen, Hornsbergstrand, Tantolunden, Stora och Lilla Essingen, Nockebybadet och mycket mer! Det unika mer Vinterviken är att man både kan ta sig till natursköna platser men också centrala turer med utsikt över stadshuset!

Efter paddelturen

Efter paddelturen tar vi hand om kajakerna och guidar er tillbaka till vår uthyrningslokal. Avsluta er paddeltur med att grilla intill vår lokal med sittplatser för upp till 100 personer med närhet till både kylskåp och toalett. Det går även bra att kontakta oss så skräddarsyr vi även maten med färska sallader eller frukost för morgonpaddlingen! Det finns även möjlighet att besöka våra grannar på den eftertraktade restaurangen Winterviken och Vintervikens Trädgårdscafé.


Kontakta oss

Maila oss för prisuppgifter och mer information eller boka direkt på hemsidan nedan.

Kontakt: [email protected] / 076 919 34 46

Adress: Vinterviksvägen 52, 117 65 Stockholm

Kollektivtrafik: (Tunnelbana) Aspudden, Liljeholmen, Örnsberg, Axelsberg, Gröndal