• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

Vad betyder Sit On Top kajak?

Sit On Top-kajaker är mycket populära och skiljer sig lite från traditionella kajaker och finns i tre kategorier: singelkajaker, familjekajaker och fiskekajaker. Dessa kajaker är perfekta för nybörjare eftersom de är lätta att paddla och stabila på vattnet. De är lätta att komma in och ut ur och kan paddlas av hela familjen!

Det finns många olika typer av sit on top-kajaker för olika budgetar, från billiga allround-kajaker till dyrare varianter. På Söderkajak har vi utvecklat de varianter vi ser går bäst till ett förmånligt pris, utan att tumma på kvalitén. Vi har ett utbud av sit on top-kajaker som passar för alla tillfällen och budgetar. Om du är osäker på vilken typ som passar dig är du välkommen att kontakta oss eller komma förbi butiken!


Hur stabil är en Sit On Top kajak?

En sit on top-kajak är extremt stabil och mångsidig. Vissa mer erfarna kajakpaddlare använder dem för fiske i havet eller för lugnare utflykter men de går att använda oavsett erfarenhet. Sit on top-kajaker är bäst på platt vatten. Ett utmärkt val för hela familjen en varm sommar dag, om du vill kunna hoppa ut och simma runt och kunna ta dig upp igen utan att kajaken tippar över.

Det går även bra att använda familjekajaker för fiske, packa med utrustning för en dag på ön eller kanske vill du ha en kajak som är tillräckligt mångsidig för att göra allt detta på en gång.