• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
Fri frakt

Gäller ordinarie sortiment

5 års kajakgaranti

Trygg handel

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fiskekajak


Upptäck våra fiskekajaker

Ta dig fram med paddel eller pedaler


En fiskekajak skapar nya möjligheter

En fiskekajak öppnar för nya möjligheter att hitta fisk i vatten som inte är lika tillgängliga för större båtar. En fiskekajak kombinerar lugnet av att paddla lågt på vattnet med spänningen av att dra upp en stor fisk. Med en smalare profil och bättre bärbarhet än traditionella båtar kan du smygandes ta dig fram när du glider över vattnet till din favoritplats och smyga dig på fisken utan att skrämma den.

Fiskekajak med pedaler

Våra fiskekajaker är ett bra alternativ och öppnar möjligheten för många användningsområden. Vare sig du fiskar från land och vill utforska nytt vatten, om du är en båtfiskare som vill ha ett smidigare alternativ eller om du bara är ute efter att njuta av lugnet på vattnet.

Seahawk Fiskekajak med pedaler har blivit väldigt populära eftersom de ger dina händer friheten att hantera fiskespöt utan att tänka på en paddel. Ett perfekt alternativ när du fått napp och har händerna upptagna! De flesta människor har även mer styrka och uthållighet i benen än armar och axlar, vilket sparar mer kraft åt fisket. Våra fiskekajaker med pedaler är också ett bekvämt alternativ för att utforska närområdet ute på vattnet eller för att ta sig mellan olika öar, du behöver inte begränsa användandet till just fiske. Det är en kajak som passar alla typer av äventyr ute på vattnet!

Stabil fiskekajak

Är du ute efter en stabil fiskekajak så har du kommit rätt. Både Seahawk Fiskekajak och Seahawk Fisher är två stabila alternativ vilket är en fördel när du är ute och fiskar. Bredare kajaker är generellt stabilare och har större kapacitet vilket är fördelaktigt när du ska förvara utrustningen. Skrovets form är även en avgörande faktor när det kommer till stabilitet. Vi har utvecklat våra fiskekajaker för att uppnå maximal stabilitet. Med våra fiskekajaker kan du både stå och sitta ner samtidigt utan att oroa dig för att trilla i vattnet vid exempelvis flugfiske!

Billig fiskekajak

Vi strävar alltid efter maximal prestanda utan att det ska kosta en förmögenhet vilket vi bevisat är möjligt. Är du ute efter en billig fiskekajak som samtidigt förgyller fiskeupplevelsen så har vi det du söker. Vi har efter 18 år i branschen utvecklat de två alternativ som vi ser fungerar bäst för fiskare, det behöver inte vara svårt att hitta rätt!