• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Fri frakt

Gäller ordinarie sortiment

5 års kajakgaranti

Trygg handel

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar

Hämta i butik

Öppet varje dag 10-18


Flytväst


Baltic flytväst - Flytvästar för alla tillfällen

I vårt sortiment finns flytvästar för alla tillfällen, men framförallt för din paddeltur. I vårt sortiment hittar du baltic flytvästar till ett rimligt pris.

När du letar efter en flytväst anpassad för paddling behöver du en flytväst med god rörelsefrihet. Det är viktigt att den sitter bekvämt så du kan njuta av vattnet samtidigt som du känner dig säker under ditt äventyr. Köper man en flytväst som man inte riktigt blir nöjd med så är risken hög att du väljer att istället paddla utan den. Detta vill du undvika.

Flytväst kajak

När du paddlar kajak är det också viktigt med rörelsefrihet och att den sitter bekvämt. En av de vanligaste flytvästen för kajak är Baltic Canoe och Baltic Dinghy Pro. Dinghy Pro baltic flytväst är mer personlig i storlekarna och sitter mer anpassat utifrån din kropp. Baltic Canoe är en bra flytväst att börja med eller om du ska låna ut den till vänner.

Flytväst SUP

Den populäraste flytvästen för SUP är Baltic Canoe och Baltic Hydro. Båda flytvästarna har en hög rörselsefrihet vilket är ett viktigt krav när du väljer flytväst för SUP.

Flytväst barn

Är du ute efter en flytväst för barn så har du kommit rätt. Alla våra flytvästar för barn är utrustade med grenremm och nackkuddar vilket är viktigt på barnflytvästar. Storlekarna finns till 30 kg. Våra barnflytvästar tillkommer även i starka färger och syns tydligt på vattnet. Om barnet väger över 30 kg kan vi rekommendera Baltic Canoe.