• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

När du letar efter en flytväst anpassad för paddling behöver du en flytväst med god rörelsefrihet. Det är viktigt att den sitter bekvämt så du kan njuta av vattnet samtidigt som du känner dig säker under ditt äventyr. Köper man en flytväst som man inte riktigt blir nöjd med så är risken hög att du väljer att istället paddla utan den. Detta vill du undvika.

Flytväst kajak

När du paddlar kajak är det också viktigt med rörelsefrihet och att den sitter bekvämt. En av de vanligaste flytvästen för kajak är Baltic Canoe och Baltic Dinghy Pro. Dinghy Pro baltic flytväst är mer personlig i storlekarna och sitter mer anpassat utifrån din kropp. Baltic Canoe är en bra flytväst att börja med eller om du ska låna ut den till vänner.

Flytväst SUP

Den populäraste flytvästen för SUP är Baltic Canoe och Baltic Hydro. Båda flytvästarna har en hög rörselsefrihet vilket är ett viktigt krav när du väljer flytväst för SUP.

Flytväst barn

Är du ute efter en flytväst för barn så har du kommit rätt. Alla våra flytvästar för barn är utrustade med grenremm och nackkuddar vilket är viktigt på barnflytvästar. Storlekarna finns till 30 kg. Våra barnflytvästar tillkommer även i starka färger och syns tydligt på vattnet. Om barnet väger över 30 kg kan vi rekommendera Baltic Canoe.