• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

Drybag & Vattentät väska

Håll din packning torr med drybags

Utforska vårt omfattande sortiment av drybags, perfekta för att hålla dina tillhörigheter torra och skyddade under dina äventyr på vattnet. Oavsett om du paddlar kajak, SUP, seglar, vandrar eller campar, är våra vattentäta påsar utformade för att motstå de tuffaste väderförhållandena och hålla vatten, sand och smuts borta från din packning.

Med robusta material och rullstängning, kan du lita på att dina värdesaker förblir torra. Välj bland olika storlekar och färger för att hitta den perfekta vattentäta påsen som passar dina behov. Säkerställ en bekymmersfri och organiserad utflykt med våra högkvalitativa drybags.

paddlar Header

Drybag set

En drybag är en flexibel och vattentät påse med rullstägning. Drybags är vattentäta genom just denna konstruktion. Istället för en väska med blixtlås säkras påsen genom att man rullar ner toppen sedan spänner ihop den i de tillhörande spännena. Det är också mycket bekvämare att använda en större väska som kommer att rymma all din utrustning, i vårt sortiment finns de mest använda varianterna och storlekarna. En drybag håller inte bara din packning torr utan skyddar också känsliga föremål från att skadas. Du kan antingen välja att köpa ett drybag set och sedan dela upp packningen vilket öppnar för fler möjligheter, eller en lite större på 20 liter eller 30 liter. Drybags är ett utmärkt tillbehör för kajaker när packutrymmet är fullt och du behöver packa på utsidan, eller bara för att hålla packningen torr!

Drybag backpack

En vattentät väska är oumbärlig om du ska ge dig ut på någon form av vattenbaserad aktivitet och behöver någonstans att förvara din packning, men den kan också vara användbar för allmänna utomhusäventyr eller när vädret är opålitligt och risken för regn finns. I vårt sortiment hittar du drybag ryggsäckar med vadderade axelremmar som gör det bekvämt när du vandrar, cyklar eller förflyttar kajaken. Packa din drybag ryggsäck och släng med den på din SUP eller kajak för att säkra äventyret!

Drybag kajak

Oavsett om du planerar att paddla en helgtur eller en kortare tur längs kusten är en drybag för kajak ett viktigt tillbehör att ha med på din paddeltur. Om du bestämmer dig för att paddla är det viktigt att vara förberedd med rätt kläder, mat och utrustning. På dessa turer är det vanligt att paddlare använder en drybag för att förvara dessa viktiga saker. Från en enkel paddling runt sjön till ett flerdagars äventyr är en drybag ett bekvämt sätt att hålla packningen organiserad.

Drybag SUP

När det gäller att hålla utrustningen torr är en pålitlig drybag en av de första sakerna som alla bör investera i. Vare sig du ger dig ut på ett flerdagars touringäventyr eller en lugn dag på vattnet med vännerna, är drybags utformade för att hålla din utrustning och dina värdesaker säkra och torra. För en drybag till SUP kan vi rekommendera drybag 20L vilket är en bra storlek som får plats med det mesta för kortare turer. Är du ute efter något större så finns även drybags upp till 40L.