• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
Fri frakt

Gäller ordinarie sortiment

5 års kajakgaranti

Trygg handel

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag


Drybag & Vattentät väska


Vad letar du efter?

Håll din packning torr med vattentäta drybags


Drybag set

En drybag är en flexibel och vattentät påse med rullstägning. Drybags är vattentäta genom just denna konstruktion. Istället för en väska med blixtlås säkras påsen genom att man rullar ner toppen sedan spänner ihop den i de tillhörande spännena. Det är också mycket bekvämare att använda en större väska som kommer att rymma all din utrustning, i vårt sortiment finns de mest använda varianterna och storlekarna. En drybag håller inte bara din packning torr utan skyddar också känsliga föremål från att skadas. Du kan antingen välja att köpa ett drybag set och sedan dela upp packningen vilket öppnar för fler möjligheter, eller en lite större på 20 liter eller 30 liter. Drybags är ett utmärkt tillbehör för kajaker när packutrymmet är fullt och du behöver packa på utsidan, eller bara för att hålla packningen torr!

Drybag backpack

En vattentät väska är oumbärlig om du ska ge dig ut på någon form av vattenbaserad aktivitet och behöver någonstans att förvara din packning, men den kan också vara användbar för allmänna utomhusäventyr eller när vädret är opålitligt och risken för regn finns. I vårt sortiment hittar du drybag ryggsäckar med vadderade axelremmar som gör det bekvämt när du vandrar, cyklar eller förflyttar kajaken. Packa din drybag ryggsäck och släng med den på din SUP eller kajak för att säkra äventyret!

Drybag kajak

Oavsett om du planerar att paddla en helgtur eller en kortare tur längs kusten är en drybag för kajak ett viktigt tillbehör att ha med på din paddeltur. Om du bestämmer dig för att paddla är det viktigt att vara förberedd med rätt kläder, mat och utrustning. På dessa turer är det vanligt att paddlare använder en drybag för att förvara dessa viktiga saker. Från en enkel paddling runt sjön till ett flerdagars äventyr är en drybag ett bekvämt sätt att hålla packningen organiserad.

Drybag SUP

När det gäller att hålla utrustningen torr är en pålitlig drybag en av de första sakerna som alla bör investera i. Vare sig du ger dig ut på ett flerdagars touringäventyr eller en lugn dag på vattnet med vännerna, är drybags utformade för att hålla din utrustning och dina värdesaker säkra och torra. För en drybag till SUP kan vi rekommendera drybag 20L vilket är en bra storlek som får plats med det mesta för kortare turer. Är du ute efter något större så finns även drybags upp till 40L.