• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Nybörjarkajak - Seahawk Expedition Nemo - Demo

  • 7 500 kr
  • 13 990 kr
  • -50%
  • Sveriges mest sålda singelkajak! Butiksexemplar i nyskick som endast stått i butiken. Begränsat antal, passa på nu!
    Nyskick
    Nybörjarvänlig
    3-lagers kontstruktion


Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Marknadens mest sålda nybörjarkajak! Seahawk Expedition Nemo är en nybörjarvänlig havskajak som passar för alla tillfällen. Tillverkad i tre lagers polythenene för extra hållbarhet och ett långsiktigt ägande.

Produktfördelar

Nybörjarvänlig

22 kg

Justerbara fotstöd

Bekvämt säte

3-lagers HDPE Polyeten

Justerbart roder

Kort och lätt att hantera

Skandinavisk design

Luckor av högsta kvalitet

Passar alla vattendrag

Viktigt - 3-lagers konstruktion

Ett enkelt sätt att kontrollera hur många lager en kajak är tillverkad i är att kontrollera färgen på kajakens insida. Är kajaken tillverkad i 3-lager så är insidan vit. Har kajaken samma färg utvändigt som invändigt så är den tillverkad i 1-lager.

Även kajaker som inte är helt vita invändigt, exempelvis grå, mörkare vit eller lila är inte tillverkade i 3-lager.

Vi rekommenderar att man enbart köper en kajak tillverkad i 3-lager eftersom 1-lagers kajaker är väldigt ömtåliga, kan enkelt skadas samt är väldigt tungpaddlade och brukar väga mellan 27-32 kg. Marknadspris på 1-lagers kajaker ligger på max 2700 kr.

Glöm inte lägga till

Glöm inte att lägga till en kajakvagn med slitstarka elastiska spännband i dubbla lager som underlättar transporten av din kajak.

Kajakförvaring

Vid kajakköp kan det vara värt att tänka på hur man ska förvara sin kajak. Ni hittar alla tillbehör för just detta i vårt sortiment. Klicka här för att komma till sortimentet.

Tekniska specifikationer


Längd
450 cm

Bredd
55 cm

Djup
36 cm

Sittbrunn
78 x 41 cm

Lastkapacitet
130 kg

Vikt
22 kg

Paddlarens vikt
45 - 85 kg

Paddlarens längd
150 - 200 cm


Seahawk Expedition Nemo

Seahawk Expedition Nemo är en av marknadens mest populära kajaker för nybörjare. Likt Seahawk Expedition LV/HV så har vi erhållit den svenska moderna tappningen i designen bestående av eleganta linjer.

Kajakens bredaste punkt sitter bakom sittbrunnen vilket tillför stabilitet och bekvämare paddling. Seahawk Nybörjarkajak kommer att passa utmärkt för dig som är ute efter en första kajak då den är väldigt lätthanterad i både lugna och svåra väderförhållanden.

3-lagers HDPE polyeten

Seahawk Expedition Nemo är tillverkad i tre lagers HDPE Polyeten av högsta kvalitet vilket gör den väldigt slittålig. Dra kajaken på grus eller upp och ner längs klippor och känn av kajakens kvalitet.

Med en Seahawk Expedition får du samma fördelar som med en glasfiberkajak men du slipper oroa dig för att kajaken ska spricka eller skadas på annat sätt.

Jämfört med 1-lager

Till skillnad från 1-lagers kajaker, som är mjukare och mer benägna att deformeras, erbjuder våra 3-lagers kajaker en överlägsen styvhet och motståndskraft mot deformation och skador, även i höga temperaturer.

Dessutom är de betydligt lättare, vilket ger enklare hantering både i och ur vattnet, med förbättrad glidförmåga och lättare transport.

Alla havskajaker från Seahawk Of Sweden är av 3-lager med fokus på maximal prestanda utan att det ska kosta en förmögenhet!

Den perfekta instegskajaken

Nemo är en kajak designad för såväl den yngre paddlaren som den äldre som letar efter något enkelt. Kajaken passar perfekt att ha på landstället som hela familjen kan njuta av.

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig justerbar sits, justerbart ryggstöd och justerbara benstöd. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget för att de flesta personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass.

Upptäck detaljer

Upptäck varje detalj som gör vår kajak unik! Följ med oss på en djupdykning där vi utforskar varje del

Upptäck produktionen

Så skapas våra rotationsgjutna kajaker! Följ med på en exklusiv rundtur i fabriken där varje kajak formas med precision.


 Ta chansen att äga en kajak av högsta kvalitet till ett oslagbart pris. Besök vår butik på Vinterviksvägen 52 för att provpaddla och uppleva kajaken i nuet eller beställ online!