• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Dubbelkajak - Seahawk Expedition K2 - Paket

 • 12 990 kr
 • 20 900 kr
 • Du sparar 7910:-Kampanjen gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Upptäck Seahawk Expedition K2

Seahawk Expedition K2 är en mångsidig och prisvärd dubbelkajak som passar både för två och paddling på egenhand. Tillverkad i tre-lagers polyetene.


Tips & Råd


Viktigt inför köp
Ett enkelt sätt att kontrollera hur många lager en kajak är tillverkad i är att kontrollera färgen på kajakens insida. Är kajaken tillverkad i 3-lager så är insidan vit. Har kajaken samma färg utvändigt som invändigt så är den tillverkad i 1-lager. Även kajaker som inte är helt vita invändigt, exempelvis grå, mörkare vit eller lila är inte tillverkade i 3-lager. Vi rekommenderar att man enbart köper en kajak tillverkad i 3-lager eftersom 1-lagers kajaker är väldigt ömtåliga, kan enkelt skadas samt är väldigt tungpaddlade och brukar väga mellan 35-42 kg. Marknadspris på 1-lagers kajaker ligger på max 3.500kr.
 
Transport
 
Glöm inte att lägga till en kajakvagn med slitstarka elastiska spännband i dubbla lager som underlättar transporten av din kajak.
 
Förvaring
 
Vid kajakköp kan det vara värt att tänka på hur man ska förvara sin kajak. Ni hittar alla tillbehör för just detta i vårt sortiment. Klicka här för att komma till sortimentet.


Tips & Råd

Viktigt inför köp

Ett enkelt sätt att kontrollera hur många lager en kajak är tillverkad i är att kontrollera färgen på kajakens insida. Är kajaken tillverkad i 3-lager så är insidan vit. Har kajaken samma färg utvändigt som invändigt så är den tillverkad i 1-lager. Även kajaker som inte är helt vita invändigt, exempelvis grå, mörkare vit eller lila är inte tillverkade i 3-lager.

Vi rekommenderar att man enbart köper en kajak tillverkad i 3-lager eftersom 1-lagers kajaker är väldigt ömtåliga, kan enkelt skadas samt är väldigt tungpaddlade och brukar väga mellan 27-32 kg. Marknadspris på 1-lagers kajaker ligger på max 2700 kr.

Transport

Glöm inte att lägga till en kajakvagn med slitstarka elastiska spännband i dubbla lager som underlättar transporten av din kajak.

Förvaring

Vid kajakköp kan det vara värt att tänka på hur man ska förvara sin kajak. Ni hittar alla tillbehör för just detta i vårt sortiment. Klicka här för att komma till sortimentet.


Produktfördelar • seahawk expedition k2 Justerbart säte
 • seahawk expedition k2 Justerbara fotstöd
 • seahawk expedition k2 Rymlig cockpit
 • seahawk expedition k2 Går att paddla själv i
 • seahawk expedition k2 3-lagers HDPE Polyeten
 • seahawk expedition k2 Endast 30 kg
 • seahawk expedition k2 Hantera roder med en hand
 • seahawk expedition k2 Bra packutrymme
 •  Material av högsta kvalitet
 •  Skandinavisk design
 •  Luckor av högsta kvalitet
 •  För både nybörjare och erfarna

Beskrivning

Seahawk Expedition K2 är en av marknadens populäraste dubbelkajaker. Det första du lägger märke till är kajakens design med eleganta linjer i modern Svensk tappning. Kajaken är designad med bredaste punkt bakom sittbrunnen för bekvämare paddelföring, bättre medsjöegenskaper och ökad snabbhet genom längre laminera vattenströmning mot skrovet. Du kommer att bli överraskad av hur lätt du hanterar kajaken i besvärliga sjöförhållanden samt hur hög fart du är kapabel till att hålla.

Example image

Hög komfort för alla kroppslängder

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig justerbar sits, justerbart ryggstöd och justerbara benstöd. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget gör det enkelt att alla personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass. Med två personers paddelkraft gör dubbelkajaker att vi tar oss fram lättare med mindre ansträngning, och den extra stabiliteten är utmärkt för tuffa förhållanden och nybörjarpaddlare.

Stabil och mångsidig

Seahawk Expedition K2 är en mångsidig dubbelkajak. Det går även bra att paddla den som en singelkajak när du känner för att ge dig ut själv på vattnet. Detta gör du enkelt genom att paddla i den bakre sittbrunnen där roderpedalerna sitter.

Dubbelkajaken är också ett extra stabilt och säkert alternativ med dess bredd, som i stort sett gör den osänkbar.

Packutrymme för helgturen

Seahawk Expedition K2 är utrustad med två stora packutrymmen och två mindre. Packa för ett helgäventyr med din paddelpartner, få med dig tält och stormkök för att maximera upplevelsen.

3-lagers polyeten

Seahawk Expedition K2 är tillverkad i tre lagers Polyeten-plast, detta gör kajaken väldigt slittålig samt får ner vikten. Expedition K2 kan du dra på grus eller längs klippor utan att det skadar kajaken tack vare den höga kvalitén. Med en Seahawk Expedition K2 får du de fördelar som du får av en glasfiberkajak samtidigt som du slipper oroa dig för att kajaken ska spricka eller skadas.

Jämfört med en kajak i 3-lager är en 1-lagers kajak mycket mjukare vilket gör att den lätt kan böjas vilket leder till att kajaken lättare blir skadad och får bucklor. När du transporterar kajaken på biltaket finns det högre risk att den böjs lättare. En 3-lagers kajak är mycket styvare och har mindre risk för att få bucklor eller bli deformerad i värmen vilket en 1-lager kajak blir. En 3-lagers kajak väger också även betydligt mindre vilket gör den lättare att hantera på vattnet med bättre glid samt på land vid förflyttning.

Alla havskajaker från Seahawk Of Sweden är av 3-lager med fokus på maximal prestanda utan att det ska kosta en förmögenhet!

Lätthanterat roder med fjädring

Rodret på Expedition K2 hanterar du utan att behöva tappa kontrollen över paddeln. Du behöver endast använda en hand. Fjädringen möjliggör att rodret sedan hissas upp automatiskt genom att lossa på roderlinan.

När du paddlar på i tuffare väder blir det också tuffare att hålla kursen. Då blir det fördelaktigt med ett bra rodersystem till din havskajak. Ett bra roder gör din paddeltur mer njutbar och varje paddeldrag håller dig i rätt kurs.

Rodersystemet är lätt att styra med hjälp av fotpedalerna som sitter i kajakens sittbrunn. Det är viktigt att rodret ska vara lätt att hantera när du är ute på vattnet för säkerheten och en njutbar upplevelse.


Specifikationer


Längd520 cm
Bredd68 cm
Sittbrunn86 x 46 cm
Vikt30 kg
Maxlast300 kg
Packluckor volymFrämre lucka: 65 liter
Bakre lucka: 75 liter.
Går även att lasta under däcklinor på utsidan.
Paddlarens längd150 - 200 cm
MaterialTillverkad i 3-lagers plast med oslagbar hållbarhet.


PAKETET INNEHÅLLER


Sample  
2x Flytväst

Storlek one-size i viktspann 40 - 130 kg

Sample  
2x Paddlar

Välj mellan glasfiber eller kolfiber.

 
Sample  
2x Kapell med hängslen

Kapell som håller dig torr under paddelturen.

 
Sample  
2x Leash

Säkerhetslina till paddeln.

Sample  
1x Länspump

Tömmer kajaken på vattnet. (Ingår fr.o.m. 23/5)


Från fabrikenVarmt välkommen till vår butik på Vinterviksvägen 52 för att provpaddla och uppleva kajaken i nuet!