• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

Trygga garantier

Handla tryggtBläddra produktbild


Seahawk Ocean - SUP 12.6 - Uppblåsbar - Paketerbjudande

 • 7 990 kr
 • 3 999 kr


Fåtal kvar i lager
1–4 dagars expressleverans med fri frakt - Skickas idag
Hämta i butik - Vinterviksvägen 52
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Ocean SUP 12.6 - En touring SUP för äventyraren

Seahawk Ocean 12.6 är utformad för äventyraren. 12'6″ kombinerar en balans mellan hastighet, stabilitet och manövrerbarhet. Den smala bredden gör den snabbast att paddla och lättast att hålla i en rak linje.

Checklista inför köp


 •  SUPen ska klara minst 15 psi.
 •  SUPen ska ha minst 15 cm i tjocklek/volym.
 •  SUPen ska vara tillverkad i dubbla lager.
 •  Köp endast från specialiserade återförsäljare med inriktning på SUP.
 •  Billiga SUPar och SUPar från utlandet kan ställa till med problem efter ditt köp och uppfyller inte kraven för en kvalitetsbräda.
 •  Tillverkad med 100% drop-stitch för maximal styvhet (kan finnas brädor som tillverkas i mindre än 100% drop-stitch, rekommenderas inte).
 •  Brädor för under 3.000 kr har i regel aldrig de kvalitéer som en SUP ska ha.
 •  Spetsig och smal bräda för snabbhet. (Touring)
 •  Rundad bräda för nybörjare. (All-round).
 •  Ju lättare paddel desto lättare paddling.


Tips & Råd


Vi vill uppmärksamma att flera av våra konkurrenter skickar från utlandet och marknadsför sina SUPar i sverige med priser utan moms, utan att den informationen framgår. Uppstår det fel på produkten så är det väldigt svårt att nå kundtjänst och att göra en retur till utlandet kostar oftast mer än vad produkten kostar. Söderkajak är ett svenskt företag med butik och lager i Stockholm.

Produktfördelar


 •  Kursstabil
 •  Väger endast 10.5 kg
 •  Maxtryck: 20 psi
 •  Lastkapacitet: 140 kg
 •  Slitstarka bärhandtag
 •  Packningssystem
 •  MSL Drop Stitch
 •  Dubbla lager
 •  Formad för optimalt glid
 •  Skandinavisk design
 •  Robust ryggsäck
 •  Anpassad för långa turer

MSL Drop Stitch

Tar din paddling till en ny nivå

Med den avancerade MSL-teknik, som betraktas som den absolut bästa i branschen, tar vi paddling till en helt ny nivå.

Det som sätter Seahawk Ocean 12.6 isär är vår unika position som ägare av hela tillverkningsprocessen. Genom att ha en egen fabrik kan vi utöva en sträng och effektiv kvalitetskontroll, vilket ger oss fullständig kontroll över varje bräda som lämnar vår produktion. Resultatet av denna satsning blir tydligt när du tar en närmare titt på brädornas imponerande finish och oöverträffade prestanda.

Vi använder en unik teknik vid tillverkningen som kallas Drop Stitch, vilket ger vår bräda en exceptionell styrka och styvhet. Med denna teknik undviker vi den oönskade bananformen som många andra brädor upplever under belastning. Vårt Drop Stitch-material har en hög densitet och bildar en robust kärna som står emot olika påfrestningar. När du betraktar ytan på vår SUP-bräda upptäcker du tusentals små knottror som representerar varje individuell tråd i det använda materialet.

Det är denna noggranna tillverkningsprocess som gör varje bräda unik och tillförlitlig. Det som verkligen skiljer våra brädor från många billigare alternativ på marknaden är vår användning av Drop Stitch i dubbla lager istället för ett lager. Vi kompromissar inte när det gäller kvalitet och prestanda. Många andra brädor på marknaden förlitar sig på billigare metoder som inte är optimerade för att klara högt tryck.

Dessa brädor blir konkava och håller bara en sommar. Vi tar däremot ett stort steg framåt genom att använda denna innovativa tillverkningsmetod som säkerställer att Seahawk of Sweden kan erbjuda SUP-brädor av absolut högsta kvalitet med oslagbar prestanda och hållbarhet.

Varje bräda är omsorgsfullt utformad för att ge paddlare en exceptionell upplevelse oavsett om de befinner sig på lugna vatten eller tar sig an utmanande förhållanden. Med Seahawk Ocean 12.6 får du inte bara en SUP-bräda - du får en resa mot upptäckt och äventyr som aldrig kommer att glömmas. Välkommen till en ny era av paddling!


20 PSI

Med 20 PSI i tryckkapacitet blir brädan extremt styv och stabil, vilket ger dig optimal kontroll och manövrerbarhet i alla förhållanden.

Den robusta drop stitch konstruktionen i kombination med den imponerande tryckkapaciteten gör att du kan utforska allt från lugna sjöar till vågiga kuster utan bekymmer.

Snabbare och effektivare

Seahawk Ocean 12.6 tar din paddlingsupplevelse till nya höjder med sin strömlinjeformade och eleganta design. Med en längd på 381 cm är den här brädan optimerad för längre turer och ger dig möjlighet att täcka stora avstånd med lätthet och stil.

Med sin smala och aerodynamiska profil skär den spetsiga fronten genom vattnet med lätthet och minskar motståndet för ökad hastighet och effektivitet. En optimerad touring-bräda för längre distanspaddlingar som ger dig möjlighet att täcka stora avstånd med minimal ansträngning.

Packa med allt du behöver


Utrustad med elastiska förvaringsband fram och bak, ger Seahawk Ocean 12.6 dig möjlighet att ta med dig nödvändig utrustning och tillbehör för dina äventyr. Oavsett om det är en picknick, kamerautrustning eller annan personlig utrustning, kan du vara säker på att du har tillräckligt med plats för allt du behöver.


Utrymme för hela familjen

Den extra volymen gör det möjligt att ta med dig vänner och familj på äventyret. Du kan njuta av paddling tillsammans och dela upplevelsen med andra, vilket gör Seahawk Ocean 12.6 till det perfekta valet för familjeutflykter.

Oavsett om du vill ha utrymme för att utforska på egen hand eller dela upplevelsen med andra, erbjuder Seahawk Ocean 12.6 tillräckligt med volym för att du ska kunna ta med dig allt du behöver och göra din paddlingstur ännu mer minnesvärd.


SPECIFIKATIONER


Längd381 cm
Bredd81 cm
Tjocklek15 cm
Vikt10.5 kg
Volym345 L
Maxtryck20 PSI
Rekommenderat tryck15 - 18 PSI
Lastkapacitet140 kg


PAKETET INNEHÅLLER


Sample  
Paddel

3-delad, lätt och slitstark paddel i längden 175 - 215 cm som passar alla.  

 
Sample  
Leash

Viktig säkerhetsdetalj som man fäster runt ankel eller vad. Leashen hjälper dig att hela tiden hålla SUPen inom räckhål.

 
Sample  
Fena Slide-in

Avtagbar slide-in fena som du enkelt monterar av och på din paddle board. 

 
Sample  
Drybag 20L

Drybag som du kan fästa under spännbanden på brädan. Perfekt för att packa exempelvis packa med matsäck eller en tröja..

 
Sample  
Dubbelverkande handpump

En kompakt och effektiv handpump som både tömmer och fyller brädan på luft.

 
Sample  
Vattentätt mobilfodral

Med detta mobilfodral kan du använda mobilens touch-funktion. Ta bilder ute på vattnet och föreviga minnena! 

 
Sample  
Ryggsäck

Ryggsäck med slitstarka och behagliga remmar. Rymmer hela SUP-paketet inklusive alla tillbehör. 

Sample  
Reparations-kit

Reparationskit med lim, pvc-lappar och en ventilnyckel.