• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Seahawk Ocean - SUP 10.8 - Uppblåsbar - Paketerbjudande

 • 3 499 kr
 • 7 990 kr
 • -56%
 • Fåtal kvar i lager
  100% FDL Drop stitch
  20 PSI
  Dubbla lager

  12v Elektrisk pump

  1499 kr 749 kr

  Spara på krafterna till det roliga - paddlingen! El-pump för snabb uppblåsning av din SUP.


Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Sveriges mest sålda Allround SUP

En populär instegsmodell, perfekt för paddlaren som vill ha en bräda som gör allt. Den här brädan är snabbare att svänga med än de längre storlekarna men har mer glid än korta brädor, allt med en extremt stabil bredd. 

Seahawk Ocean 10.8 är en slittålig och stabil SUP som tål paddlare upp till 130 kg. Seahawk Ocean 10.8 är lättpaddlad och har en bredd på 81 cm vilket gör den väldigt stabil. 

Perfekt för hela familjen, både för den erfarne och nybörjaren. Seahawk Ocean håller högsta kvalitet och är tillverkad med dubbla lager av starkt och lätt material för att ge maximal hållbarhet. 

Brädan har en slimmad design för att minska vikten och göra den lätt att bära. Den har även en mjuk och bekväm toppbeläggning för att ge bra grepp och komfort under långa paddelturer.

Viktiga egenskaper att tänka på vid köp av SUP


 •  SUPen ska klara minst 15 psi.
 •  SUPen ska ha minst 15 cm i tjocklek/volym.
 •  SUPen ska vara tillverkad i dubbla lager med drop stitch.
 •  Köp endast från specialiserade återförsäljare med inriktning på SUP.
 •  Billiga SUPar och SUPar från utlandet kan ställa till med problem efter ditt köp och kommer ge mer kostnader i längden.
 •  Tillverkad med 100% drop-stitch för maximal styvhet (kan finnas brädor som tillverkas i mindre än 100% drop-stitch, rekommenderas inte).
 •  Brädor för under 3.000 kr har i regel aldrig de kvalitéer som en SUP ska ha.
 •  Spetsig och smal bräda för snabbhet. (Touring)
 •  Rundad bräda för nybörjare. (All-round).
 •  Ju lättare paddel desto lättare paddling.


Viktiga tips & råd


Köp från en butik med Svenskt lager

Vi vill uppmärksamma att flera av våra konkurrenter skickar från utlandet och marknadsför sina SUPar i sverige med priser utan moms, utan att den informationen framgår. Uppstår det fel på produkten så är det väldigt svårt att nå kundtjänst och att göra en retur till utlandet kostar oftast mer än vad produkten kostar. Söderkajak är ett svenskt företag med butik och lager i Stockholm.

5 nackdelar med att köpa en lågprisbräda:

 1. Dålig hållbarhet: Billiga brädor tillverkas av billigare och mindre hållbara material. De skadas mycket lättare och deformeras vid användning. Detta kan leda till att brädan blir mindre stabil eller till och med oanvändbar.
 2. Sämre prestanda: Billiga brädor har ofta sämre prestanda jämfört med högkvalitativa brädor. De är svårare att manövrera och ha sämre stabilitet i vattnet. Detta begränsar upplevelsen. 
 3. Lägre stabilitet: Billiga brädor är mindre stabila, särskilt om de är smalare eller kortare i storlek. De gör det svårare att behålla balansen på brädan, särskilt för nybörjare eller paddlare med mindre erfarenhet. Det gör det mindre njutbart att paddla och svårt att utföra aktiviteter som yoga på brädan.
 4. Dålig konstruktion: Billiga brädor kan lida av bristande konstruktionskvalitet och felaktig montering. Det kan inkludera dåligt monterade fenor, bristande tätning eller svaga punkter i brädans konstruktion. Detta påverkar brädans prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet över tiden.
 5. Begränsade garantier och kundsupport: Billiga brädor erbjuder vanligtvis begränsade eller inga garantier och begränsad kundsupport. Om något går fel eller om du har frågor eller problem kan det vara svårt att få hjälp eller få en ersättning för defekta delar eller brädor.

Produktfördelar


 •  Hög stabilitet
 •  Väger endast 9 kg
 •  Maxtryck 20 PSI
 •  Lastkapacitet 130 kg
 •  Slitstarka bärhandtag
 •  Ventil med unikt system 
 •  Drop-stitch och slitstark PVC
 •  Dubbla lager för tålighet
 •  Lättpaddlad
 •  Skandinavisk design
 •  Portabel med tillhörande väska
 •  Passar för hela familjen

FDL Drop Stitch

För exceptionell styrka och styvhet

SUP-brädan tillverkas med den avancerade FDL-tekniken, vilket anses vara den absolut bästa tekniken. Vad som också är unikt är att vi äger hela tillverkningsprocessen vilket ger oss en mer säker och effektiv kvalitetskontroll. Resultatet återspeglas tydligt i brädornas finish.

Inuti våra brädor används en unik teknik som kallas Drop Stitch, vilket ger brädan en exceptionell styrka och styvhet. Utan denna teknik blir brädan bananformad vid belastning. Drop Stitch-materialet har en hög densitet och skapar en robust kärna som tål olika påfrestningar. När du betraktar ytan på vår SUP-bräda ser du tusentals små knottror som. Varje enskild knottra representerar en individuell tråd i det använda materialet.

Det som särskiljer våra brädor från många andra är drop stitchen i dubbla lager. Många brädor på marknaden idag använder sig av billigare metoder som inte är optimerade för att hålla ett högt tryck.

Genom att använda denna innovativa tillverkningsmetod kan Seahawk of Sweden producera SUP-brädor av högsta kvalitet som garanterar maximal prestanda och hållbarhet. Varje bräda är unik och utformad för att ge paddlare en exceptionell upplevelse både på lugna och utmanande vatten.

Därför är det viktigt med drop stitch i dubbla lager

 • Ökad styvhet: Dubbla lager dropstitch ger en mer styv bräda jämfört med enkla lager, vilket bidrar till bättre prestanda och stabilitet på vattnet.
 • Förbättrad hållbarhet: Det dubbla lagret ger extra skydd mot punkteringar och läckage, vilket resulterar i en mer hållbar och pålitlig bräda.
 • Bättre kontroll: Dubbla lager dropstitch ger en jämnare och stabilare plattform för paddling, vilket gör det enklare att styra och manövrera brädan.
 • Optimal tjocklek: Med dubbla lager kan brädan tillverkas i en optimal tjocklek som ger bästa möjliga balans mellan vikt och styvhet.
 • Du sparar pengar: Den extra styrkan och hållbarheten i dubbla lager dropstitch bidrar till en längre livslängd för brädan, vilket gör den till en långsiktig investering.


20 PSI

Med 20 PSI i tryckkapacitet blir brädan extremt styv och stabil, vilket ger dig optimal kontroll och manövrerbarhet i alla förhållanden.

Oavsett om du är en erfaren paddlare som söker nya utmaningar eller en entusiastisk nybörjare som vill utforska vattenäventyrens värld, kommer Seahawk Ocean 10.8 att ta dig dit du vill vara.

Den robusta konstruktionen i kombination med den imponerande tryckkapaciteten gör att du kan utforska allt från lugna sjöar till vågiga kuster utan bekymmer.

Portabel

Med en vikt på endast 9 kg är SUPen väldigt smidig att ha med sig. Ta med dig SUPen i bilen, på båten eller i husvagnen.

I paketet ingår en välutvecklad ryggsäck som du med lätthet får plats med alla de viktiga tiillbehören. Brädan har även 3 robusta handtag som gör den enkel att transportera.

Stabilitet

Med ett imponerande lufttryck på 20 psi kan du vara säker på att brädan kommer att prestera på toppnivå, oavsett om du paddlar i stilla vatten eller vågiga miljöer. Den rundade fronten och den breda ytan på 81 cm gör SUPen väldigt stabil och lättpaddlad.

Brädan kan användas av alla oavsett ålder och tidigare erfarenhet vilket gjort den populär för nöjespaddling, SUP-yoga och övriga aktiviteter där man behöver en stabil SUP.

Brädan är tillverkad med dubbla lager vilket ger en oslagbar styrka och hållbarhet. Den är byggd för att klara extrema förhållanden och hålla jämna steg med ditt äventyr.

Packbarhet

Brädan är utrustad med praktiska packsnören både fram och bak som ger dig möjlighet att säkra och organisera din utrustning på brädan, oavsett om det är en vattentät väska, en kylväska eller något annat du vill ha med dig på din paddlingstur.

Dessa packsnören är tillverkade av högsta kvalitet och har förstärkts för att säkerställa att din utrustning förblir säker och stabil under hela paddelturen.


SPECIFIKATIONER


Längd
325 cm
Bredd
81 cm
Tjocklek
15 cm
Vikt
9 kg
Volym
296 L
Maxtryck
20 PSI
Rekommenderat tryck
15 - 18 PSI
Lastkapacitet
130 kg


PAKETET INNEHÅLLER


Sample  
Paddel

3-delad, lätt och slitstark paddel i längden 175 - 215 cm som passar alla.  

 
Sample  
Leash

Viktig säkerhetsdetalj som man fäster runt ankel eller vad. Leashen hjälper dig att hela tiden hålla SUPen inom räckhål.

 
Sample  
Fena Slide-in

Avtagbar slide-in fena som du enkelt monterar av och på din paddle board. 

 
Sample  
Drybag 20L

Drybag som du kan fästa under spännbanden på brädan. Perfekt för att packa exempelvis packa med matsäck eller en tröja..

 
Sample  
Dubbelverkande handpump

En kompakt och effektiv handpump som både tömmer och fyller brädan på luft.

 
Sample  
Vattentätt mobilfodral

Med detta mobilfodral kan du använda mobilens touch-funktion. Ta bilder ute på vattnet och föreviga minnena! 

 
Sample  
Ryggsäck

Ryggsäck med slitstarka och behagliga remmar. Rymmer hela SUP-paketet inklusive alla tillbehör. 

Sample  
Reparations-kit

Reparationskit med lim, pvc-lappar och en ventilnyckel.


Varmt välkommen till vår butik på Vinterviksvägen 52 för att provpaddla och uppleva kajaken i nuet!