• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

1 års garanti

Handla tryggtBläddra produktbild


Seahawk Neoprenskor

 • 549 kr
 • 399 kr


Fåtal kvar i lager
1–4 dagars expressleverans med fri frakt
Hämta i butik - Vinterviksvägen 52
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Sveriges mest sålda neoprenskor

Seahawk Neoprenskor håller dig varm när du paddlar kajak, SUP, vinterbadar, fiskar eller vandrar. Skorna är tillverkade i mjuk och stretchig neopren passar perfekt för alla årstider och vattensporter. 


PRODUKTFÖRDELAR •  Förstärkta sulor med grepp
 •  Håller fötterna varm 
 •  Stretch med hög komfort
 •  Slitstarkt material
 •  Mångsidig (Kajak, SUP & vinterbad)
 •  Utrustad med justerbar rem

BESKRIVNING


Oavsett om du ska vandra, dyka, paddla kajak eller vinterbada är det ingen tvekan om att neoprenskornas komfort och skydd gör skillnad. Detta, bland flera andra skäl, är anledningen till att du behöver ett par bra neoprenskor.


För skydd & komfort

Neoprenskor är dina fötters bästa vän! När du är nära vattnet, oavsett om det är för att paddla, vinterbada eller paddla kommer du att älska dem! Skorna är utformade för att inte bara skydda dina fötter i och utanför vattnet, utan också bra för att ge komfort åt dina fötter. I princip skyddar Seahawk Neoprenskor dina fötter i så gott som alla situationer som naturen kan orsaka. De kan förhindra blåsor, skärsår, blåmärken, solbränna, domningar, intensiv kyla och mycket mer!

Seahawk Neoprenskor är utrustade med ett band över ankeln som ger skorna en extra bekväm passform och så dem håller sig på plats. Skorna är gjorda av 100% neopren med hög rörelsefrihet och stretchigt material för maximal passform som anpassar sig efter fötterna. Sulorna har maximal greppstyrka som gör att du inte halkar på hala ytor.


Håller fötterna varma

Många neoprenskor blir lätt vattenfyllda som en påse när man simmar vilket belastar fötter och man blir kall. Detta är något som du vill undvika då kallare väderförhållanden kan sätta din hälsa på spel  genom att gå runt med våta fötter. Seahawk Neoprenskor motverkar med dess konstruktion av specialgjorda gummisömmar som får skorna att sitta tightare och mer välsittande runt vristen. 

Dessa skor har en tjocklek på 3 mm vilket håller tårna varma, vi rekommenderar alltid minst 3 mm. Anledningen till detta är att neoprenskor i 3 mm isolerar bättre. 


3 anledningar varför du behöver neoprenskor


Skyddar dina fötter

Neoprenskor är utformade för aktiviteter som innebär mer aktiva sysselsättningar där en snabb övergång från torr till vattenmiljö sker. Seahawk Neoprenskor är speciellt utformade för att skydda dina fötter från stötar och vassa stenar  samtidigt som de ser till att grus stenar inte kommer in.


Bra grepp som håller dig säker

Neoprenskor är utformade för att användas under vatten har vi tänkt på vikten av sulgrepp för att undvika att halka på glidytor. Att ha ett bra grepp hjälper fötterna att hålla sig fast på marken.


Snabbtorkning

Detta, bland andra egenskaper, gör att vattenskor sticker ut. Den snabbtorkande funktionen hos Seahawk Neoprenskor bidrar till både komfort och hållbarhet. Tänk på att skorna inte är utformade för att hålla fötterna torra (det kan du göra med förseglade gummistövlar), utan är snarare speciellt utformade för att fötterna inte ska bli blöta.


SPECIFIKATIONER


 • 100% neopren
 • Gummisömmar
 • Glider ej
 • Sitter väldigt bra
 • 3mm tjockt neopren