• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Seahawk Neoprenskor

 • 399 kr
 • 549 kr
 • -27%
 • Fåtal kvar i lager
  Håller dig varm
  Undviker att du halkar
  Skyddar dina fötter


Kampanjen gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Sveriges mest sålda neoprenskor

Seahawk Neoprenskor håller dig varm när du paddlar kajak, SUP, vinterbadar, fiskar eller vandrar. Skorna är tillverkade i mjuk och stretchig neopren passar perfekt för alla årstider och vattensporter. 


Vad säger tidigare köpare av neoprenskor?

Petter B
Verifierad köpare

Snabb och smidig leverans, neoprenskorna var toppen för vinterbadet 🌞.


   Läs mer 
Robert Magnusson
Verifierad köpare

Bra priser, snabb leverans och passade mig perfekt. Har storlek 41 och det var vad jag beställde av Seahawk Neoprenskor stl 40-41.

 Läs mer 
Rolf Johansson
Verifierad köpare

Jag beställde handskar och skor i neopren. Den 14/12 fick jag beställningsbekräftelse och leveransen fanns att hämta den 18/12. En snabb och säker leverans utan problem. Söderkajak kan rekommenderas, med leverans utan frakttillägg!

 Läs mer 
Filippa Bergman
Verifierad köpare

Fint bemötande och fick mina neopren -sockor dagen efter.. nu är kallbadet ett rent nöje!


 Läs mer 
Carina Wesstrom
Verifierad köpare

Tack för snabb leverans av neoprenskor inför paddling kalla höstdagar. Bra i storlek.


 Läs mer 
Maria Nyberg
Verifierad köpare

Trevlig personal som när jag undrade hur torr man höll sig med neoprenskorna, visade mig live via telefonen. Bra skor!


 Läs mer 

PRODUKTFÖRDELAR •  Förstärkta sulor med grepp
 •  Håller fötterna varm 
 •  Stretch med hög komfort
 •  Slitstarkt material
 •  Mångsidig (Kajak, SUP & vinterbad)
 •  Utrustad med justerbar rem

BESKRIVNING


Oavsett om du ska vandra, dyka, paddla kajak eller vinterbada är det ingen tvekan om att neoprenskornas komfort och skydd gör skillnad. Detta, bland flera andra skäl, är anledningen till att du behöver ett par bra neoprenskor.


För skydd & komfort

Neoprenskor är dina fötters bästa vän! När du är nära vattnet, oavsett om det är för att paddla, vinterbada eller paddla kommer du att älska dem! Skorna är utformade för att inte bara skydda dina fötter i och utanför vattnet, utan också bra för att ge komfort åt dina fötter. I princip skyddar Seahawk Neoprenskor dina fötter i så gott som alla situationer som naturen kan orsaka. De kan förhindra blåsor, skärsår, blåmärken, solbränna, domningar, intensiv kyla och mycket mer!

Seahawk Neoprenskor är utrustade med ett band över ankeln som ger skorna en extra bekväm passform och så dem håller sig på plats. Skorna är gjorda av 100% neopren med hög rörelsefrihet och stretchigt material för maximal passform som anpassar sig efter fötterna. Sulorna har maximal greppstyrka som gör att du inte halkar på hala ytor.


Håller fötterna varma

Många neoprenskor blir lätt vattenfyllda som en påse när man simmar vilket belastar fötter och man blir kall. Detta är något som du vill undvika då kallare väderförhållanden kan sätta din hälsa på spel  genom att gå runt med våta fötter. Seahawk Neoprenskor motverkar med dess konstruktion av specialgjorda gummisömmar som får skorna att sitta tightare och mer välsittande runt vristen. 

Dessa skor har en tjocklek på 3 mm vilket håller tårna varma, vi rekommenderar alltid minst 3 mm. Anledningen till detta är att neoprenskor i 3 mm isolerar bättre. 


3 anledningar varför du behöver neoprenskor


Skyddar dina fötter

Neoprenskor är utformade för aktiviteter som innebär mer aktiva sysselsättningar där en snabb övergång från torr till vattenmiljö sker. Seahawk Neoprenskor är speciellt utformade för att skydda dina fötter från stötar och vassa stenar  samtidigt som de ser till att grus stenar inte kommer in.


Bra grepp som håller dig säker

Neoprenskor är utformade för att användas under vatten har vi tänkt på vikten av sulgrepp för att undvika att halka på glidytor. Att ha ett bra grepp hjälper fötterna att hålla sig fast på marken.


Snabbtorkning

Detta, bland andra egenskaper, gör att vattenskor sticker ut. Den snabbtorkande funktionen hos Seahawk Neoprenskor bidrar till både komfort och hållbarhet. Tänk på att skorna inte är utformade för att hålla fötterna torra (det kan du göra med förseglade gummistövlar), utan är snarare speciellt utformade för att fötterna inte ska bli blöta.


SPECIFIKATIONER


 • 100% neopren
 • Gummisömmar
 • Glider ej
 • Sitter väldigt bra
 • 3mm tjockt neopren 

Vanliga frågor

Neoprenskor är oumbärliga för alla vattenrelaterade aktiviteter, inklusive vandring, dykning, kajakpaddling och vinterbad. De ger dina fötter både komfort och skydd oavsett var du befinner dig vid vatten.

Våra Seahawk Neoprenskor är speciellt utformade för att skydda dina fötter mot blåsor, skärsår, blåmärken, solbränna, domningar, intensiv kyla och mycket mer. De fungerar som ett sköldskydd mot alla naturkrafter.

Våra skor har ett justerbart band över ankeln som ger en extra bekväm passform och håller dem på plats. Tillverkade av 100% neopren med hög rörelsefrihet och stretchigt material för maximal passform som anpassar sig efter dina fötter.

Absolut! Seahawk Neoprenskor har en tjocklek på 3 mm, vilket isolerar och håller dina fötter varma. Vi rekommenderar alltid minst 3 mm för bästa isolering i kallt vatten.

Våra neoprenskor är utformade för att skydda dina fötter från stötar och vassa stenar samtidigt som de hindrar grus och stenar från att tränga in. De är perfekta för aktiviteter där du snabbt går från torra till vattenmiljöer.

Vi har särskilt fokuserat på sulgreppen för att förhindra halka på hala ytor. Våra neoprenskor ger dig ett utmärkt grepp, vilket hjälper dina fötter att hålla sig säkra och stadiga.

Snabbtorkningsfunktionen hos Seahawk Neoprenskor ökar både komfort och hållbarhet. Det är viktigt att komma ihåg att dessa skor inte är avsedda att hålla dina fötter helt torra (det kan du göra med förseglade