• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

Trygga garantier

Handla tryggtBläddra produktbild


Seahawk Hybridpaddel för Kajak och SUP

  • 599 kr

Tryck på bevaka och fyll i din e-postadress för att få ett mail när produkten är åter i lager!


SLUTSÅLD

Seahawk Hybridpaddel för kajak och SUP är en mångsidig och innovativ lösning för paddlare som vill ha flexibilitet och prestanda. Denna tredelade paddel har en unik egenskap som gör den till ett utmärkt val för både kajakpaddling och stand-up paddling.

Seahawk Hybridpaddel är utformad med tre separata delar som enkelt kan monteras och demonteras. Detta gör den idealisk för paddlare med begränsat utrymme, eftersom den enkelt kan transporteras och förvaras.

Den kan användas som en kajakpaddel med ett kraftfullt blad eller omvandlas till en SUP-paddel genom att byta ut bladet mot ett handtag. Detta gör den perfekt för paddlare som gillar att variera mellan sup och kajak. 

Seahawk Hybridpaddel är tillverkad i aluminium med plastblad som är både lätta och tåliga. Detta garanterar en pålitlig prestanda oavsett om du använder den som kajakpaddel eller SUP-paddel. Paddeln har en snygg trädesign. 

Paddelns längd är justerbar, vilket möjliggör anpassning till paddlare av olika längder och paddelstilar. Detta är ett stort plus för användare som vill ha en personlig och bekväm paddelupplevelse.

Den tredelade konstruktionen gör det enkelt att packa ner Seahawk Hybridpaddel i en ryggsäck eller i din kajak eller SUP. Det sparar utrymme och gör den till en utmärkt följeslagare för dina äventyr.