• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Seahawk Hybridpaddel för Kajak och SUP

  • 599 kr
  • 999 kr

  • -40%
    För både kajak & SUP
    Justerbar längd
    Lätt & slitstark

Kampanjen gäller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Seahawk Hybridpaddel för kajak och SUP är en mångsidig och innovativ lösning för paddlare som vill ha flexibilitet och prestanda. Denna tredelade paddel har en unik egenskap som gör den till ett utmärkt val för både kajakpaddling och stand-up paddling.


Produktfördelar

Mångsidig användning som både kajak- och SUP-paddel

Lätt och tåligt aluminium med plastblad

Justerbar längd för anpassning till olika användare

Enkel att transportera och förvara tack vare den tredelade designen


En paddel som ger frihet

Seahawk Hybridpaddel är utformad med tre separata delar som enkelt kan monteras och demonteras. Detta gör den idealisk för paddlare med begränsat utrymme, eftersom den enkelt kan transporteras och förvaras

Den kan användas som en kajakpaddel med ett kraftfullt blad eller omvandlas till en SUP-paddel genom att byta ut bladet mot ett handtag. Detta gör den perfekt för paddlare som gillar att variera mellan sup och kajak.

Designad för hållbarhet

Seahawk Hybridpaddel är tillverkad i aluminium med plastblad som är både lätta och tåliga. Detta garanterar en pålitlig prestanda oavsett om du använder den som kajakpaddel eller SUP-paddel. Paddeln har en snygg trädesign.

Paddelns längd är justerbar, vilket möjliggör anpassning till paddlare av olika längder och paddelstilar. Detta är ett stort plus för användare som vill ha en personlig och bekväm paddelupplevelse.

Den tredelade konstruktionen gör det enkelt att packa ner Seahawk Hybridpaddel i en ryggsäck eller i din kajak eller SUP. Det sparar utrymme och gör den till en utmärkt följeslagare för dina äventyr.


Tekniska specifikationer

Material
Aluminium med plastblad

Design
Tredelad, justerbar längd

Användning
Kajak- och SUP-paddel

Egenskaper
Lätt att montera/demontera, lätt att transportera och förvara

Vanliga Frågor och Svar

Längden på Seahawk Hybridpaddel justeras enkelt genom att lossa låsmekanismen i mitten av paddeln, justera till önskad längd och sedan säkra med låsmekanismen igen. Detta gör att paddeln snabbt kan anpassas till olika användare och paddlingsstilar.

Ja, Seahawk Hybridpaddel är designad för att tåla både sötvatten och saltvatten. Materialen är korrosionsbeständiga, men vi rekommenderar att du sköljer paddeln med sötvatten efter användning i saltvatten för att förlänga dess livslängd.

För bästa förvaring, demontera paddeln i dess tre delar och förvara den i en torr och sval plats. Undvik direkt solljus och extrema temperaturer. En paddelpåse kan ge ytterligare skydd och förenkla transport.

Fördelarna med en hybridpaddel inkluderar dess mångsidighet och anpassningsförmåga. Den kan snabbt omvandlas mellan en kajakpaddel och en SUP-paddel, vilket gör den idealisk för paddlare som vill kunna växla mellan olika paddlingsaktiviteter. Dess justerbara längd och tredelade design gör den även lätt att transportera och förvara, vilket är perfekt för äventyrare på resande fot.

Seahawk Hybridpaddel är perfekt för en mängd olika vattenaktiviteter, inklusive kajakpaddling, stand-up paddling (SUP), och touring. Dess anpassningsbara design gör den till ett utmärkt val för personer som vill utforska olika typer av vatten, från lugna sjöar till strömmande floder.

Ja, Seahawk Hybridpaddel är designad för att flyta om den skulle tappas i vattnet. Detta säkerställer att du enkelt kan återfå den om den glider ur dina händer under paddling. Denna funktion ger extra trygghet, särskilt för nybörjare eller under paddling i djupare vatten.