• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Seahawk Kajaköverdrag

 • 749 kr
 • 999 kr
 • Fåtal kvar i lager

Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Förläng livslängden på din kajak med Seahawk kajaköverdrag.


PRODUKTFÖRDELAR •  Håller lösa delar intakt vid transport
 •  Håller smuts och djur borta
 •  Sparar plats
 •  Förlänger kajakens livslängd
 •  Slitstarkt material
 •  Kompatibel med singelkajaker, dubbelkajaker & familjekajaker


BESKRIVNING


Förläng livslängden på din kajak med Seahawks heltäckande kajaköverdrag. Kajakskyddet gör det möjligt att förvara eller transportera din kajak när du samlat dina tillbehör i kajakens sittbrunn utan att oroa sig för att något ska gå förlorat. Kajaköverdraget är utrustad med en dragsko som spänner åt överdraget vilket håller kajakens lösa delar såsom roder och däcklinor intakt vid transport och förvaring. 

Kajaköverdraget kommer i flera längder och passar alla både havskajaker och sit-on-top kajaker. 


Behöver jag ett kajaköverdrag?

Ett kajaköverdrag kan bidra till att förlänga kajakens livslängd. Det är inte bara bra för miljön, utan även för din plånbok. Att hålla din kajak i gott och fungerande skick innebär att du inte behöver spendera pengar på att reparera eller byta ut den med några års mellanrum.

UV-skydd

Solskador är ofta förbisedda. Beroende på vilken kajak du har kan den försämras när den förvaras i direkt solljus. Det är viktigt att du förvarar din kajak utanför direkt solljus, och ofta är det enklaste sättet att uppnå detta att täcka den med ett kajaköverdrag.

Skyddar mot damm

Damm kan tyckas vara en liten fråga, men det tar sig in i alla hörn av din kajak. Dammet kan täppa till spärrar och skruvar eller komma in i limmad plast och eventuellt få den att lossna. Du sparar både tid och energi med ett kajaköverdrag som förhindrar detta.

Håller skadedjur borta

En uppochnedvänd kajak är ett perfekt vinterboende för alla sorters djur och insekter. Kajaker med stängd hytt är kända för att gnagare och till och med fågelbon hittas på våren. Att förvara kajaken i ett garage kan bidra till att begränsa detta, men det är inte alltid en lösning då dessa djur är ganska ihärdiga. Ett hållbart kajaköverdrag är ett enkelt sätt att hålla skadedjur borta.

Underlättar transporten

Många tänker inte på att täcka sina kajaker när de transporteras. Om du täcker din kajak, eller åtminstone sittbrunn, när den ligger på takräcket eller släpvagnen kan du hålla din utrustning i gott skick. Det innebär också att ditt hårda arbete med att hålla kajaken ren under vintern inte förstörs av att slask och smuts från vägen hamnar över hela sätet.

Kajaköverdrag eller transportkapell?

Transportkapell skiljer sig lite från kajaköverdrag som täcker hela kajaker. Transportkapell täcker bara sittbrunnen. Detta innebär att din kajak fortfarande är känslig för UV-skador.

Vad transportkapell är bra på är att hindra vatten, djur och smuts från att ta sig in i kajakens sittbrunn. De är även lätta att montera och ta bort och många av dem lämpar sig även för transport av kajaken.


SPECIFIKATIONER


 • Färg: Svart
 • Material: Nylon
 • Längd: 3.5 meter /  4 meter / 4.5 meter / 5.2 meter / 6 meter
 • Kompatibel med: Alla kajaker

För dig med Seahawk Kajak

Familjekajak: 4 meter