• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

Trygga garantier

Handla tryggtBläddra produktbild


Seahawk - Paddel Leash/Säkerhetslina

  • 199 kr


1–4 dagars expressleverans med fri frakt
Hämta i butik - Vinterviksvägen 52
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Säkerhetslina som försäkrar dig att du inte förlorar din paddel.


PRODUKTFÖRDELAR  •  Försäkring av din paddel
  •  Är inte i vägen
  •  Slitstark

BESKRIVNING


Försäkra dig om att inte förlora din värdefulla paddel med Seahawks Paddel Leash. Denna säkerhetslina är ditt pålitliga försvar för att hålla fast vid paddeln, oavsett om du kajakar, SUP:ar eller utforskar vattenlandskapet. Med dess slitstarka design kan du vara trygg i att din paddel alltid är inom räckhåll.

Vår Paddel Leash är enkel att använda. Fäst den säkert i din kajak eller flytväst och anslut den sedan till din paddel. Med denna smarta anordning behöver du aldrig oroa dig för att din paddel ska försvinna iväg om du tappar greppet, särskilt i de oförutsägbara situationerna när du kan välta. Nu kan du fokusera på din kajakfärd utan distraktioner eller oron över att förlora din värdefulla utrustning.

Seahawk Paddel Leash är inte bara en oumbärlig säkerhetsåtgärd, den är perfekt när du vill ta bilder, ta en klunk vatten, njuta av en picknick eller till och med prata i telefonen under paddelturen. Med vår Paddel Leash kan du enkelt ha händerna fria samtidigt som du har full kontroll över din paddel.


Specifikationer

  • Längd: 142 cm