• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Seahawk Kajakhiss

 • 699 kr
 • 1 249 kr

Kampanjen gäller t.o.m. 30/6 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Upptäck enkelheten och bekvämligheten med Seahawk Kajakhiss – den ultimata lösningen för att hissa upp din kajak och andra föremål i taket. Med denna innovativa produkt kan du snabbt och enkelt skapa mer utrymme i ditt garage, förråd eller andra utrymmen.


5 anledningar till att köpa en kajakhiss

 • Effektiv hissfunktion: Med hjälp av två rep kan du smidigt och säkert hissa upp din kajak eller andra föremål i taket. Hissen är konstruerad för att klara en belastning på upp till 50 kg, vilket ger dig gott om utrymme för att lyfta upp olika typer av utrustning.

 • Användarvänlig design: Seahawk Kajakhiss är enkel att använda, även för en person. Du behöver inte krångla med komplicerade system eller svåra inställningar. Med ett snabbt och enkelt handgrepp kan du lyfta och sänka din kajak eller andra föremål utan besvär.

 • Mångsidig användning: Det är inte bara kajaker som kan hissas upp med Seahawk Kajakhiss. Du kan också använda den för att hänga upp cyklar, stegar, takboxar, väskor och mycket mer. Detta gör hissen till en mångsidig lösning för att organisera och maximera utrymmet i ditt förvaringsutrymme.

 • Robust konstruktion: Seahawk Kajakhiss är tillverkad av hållbara material som garanterar långvarig användning och pålitlig prestanda. Den är konstruerad för att klara av utmaningarna som kan uppstå vid lyftning och sänkning av tunga föremål, vilket ger dig trygghet och pålitlighet vid varje användningstillfälle.

 • Platsbesparande lösning: Genom att hissa upp din kajak eller andra föremål i taket frigör du värdefull golvyta. Du kan nu utnyttja utrymmet på ett mer effektivt sätt och skapa en organiserad och rymlig miljö för dina andra aktiviteter och föremål.


Exempel på produkter som du kan använda kajakhissen till: 

 • Kajak
 • Cykel
 • Stege
 • Takbox
 • Väskor

Vanliga frågor om Seahawk Kajakhiss

Seahawk Kajakhiss är en enkel och bekväm lösning för att hissa upp din kajak och andra föremål i taket, vilket skapar mer utrymme i ditt garage eller förråd. Dess innovativa design gör det enkelt att lyfta och sänka föremål utan besvär.

Vår kajakhiss är konstruerad för att klara en belastning på upp till 50 kg, vilket gör den perfekt för kajaker och en rad andra föremål som cyklar, stegar, takboxar och väskor.

Absolut! Seahawk Kajakhiss är designad för enkel användning. Du behöver inte kämpa med komplicerade system eller inställningar. Ett snabbt handgrepp är allt som krävs för att lyfta och sänka föremål.

Seahawk Kajakhiss är inte bara för kajaker. Den är mångsidig nog att användas för att hänga upp cyklar, stegar, takboxar och väskor, vilket gör den till en idealisk lösning för att organisera ditt förvaringsutrymme.

Genom att hissa upp föremål i taket frigör du värdefull golvyta. Detta gör att du kan utnyttja ditt utrymme mer effektivt och skapa en mer organiserad och rymlig miljö.

Ja, vår kajakhiss är tillverkad av hållbara material och är konstruerad för att klara av utmaningar vid lyftning och sänkning av tunga föremål, vilket ger dig en trygg och pålitlig användning.

Installationen är enkel och vi tillhandahåller tydliga instruktioner. Det är viktigt att fästa lyftanordningen i en takbjälke av massivt trä för optimal säkerhet och prestanda.

Vi rekommenderar att du inte installerar kajakhissen i närheten av eluttag eller elarmaturer, och inte på platser med hög mänsklig trafik. Välj en lämplig plats som garanterar säkerheten.

Ja, undvik att överbelasta hissen (max 50 kg), häng inte extra vikt på den lyfta kajaken, lyft inte kajaken med personer, barn eller husdjur ombord, och försäkra dig om att du följer våra installationsanvisningar för säker användning.