• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Seahawk Yellow - SUP 12.6 - Uppblåsbar - Paketerbjudande

 • 3 999 kr
 • 7 990 kr

 • -44%
  Fåtal kvar i lager
  100% Drop stitch
  20 PSI
  Dubbla lager


Kampanjen gäller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


CHECKLISTA INFÖR KÖP


 •  SUPen ska klara minst 15 psi.
 •  SUPen ska ha minst 15 cm i tjocklek/volym.
 •  SUPen ska vara tillverkad i dubbla lager.
 •  Köp endast från specialiserade återförsäljare med inriktning på SUP.
 •  Billiga SUPar och SUPar från utlandet kan ställa till med problem efter ditt köp och uppfyller inte kraven för en kvalitetsbräda.
 •  Tillverkad med 100% drop-stitch för maximal styvhet (kan finnas brädor som tillverkas i mindre än 100% drop-stitch, rekommenderas inte).
 •  Brädor för under 4.000 kr har i regel aldrig de kvalitéer som en SUP ska ha.
 •  Spetsig och smal bräda för snabbhet. (Touring)
 •  Rundad bräda för nybörjare. (All-round).
 •  Ju lättare paddel desto lättare paddling.


TIPS & RÅD


Vi vill uppmärksamma att flera av våra konkurrenter skickar från utlandet och marknadsför sina SUPar i sverige med priser utan moms, utan att den informationen framgår. Uppstår det fel på produkten så är det väldigt svårt att nå kundtjänst och att göra en retur till utlandet kostar oftast mer än vad produkten kostar. Söderkajak är ett svenskt företag med butik och lager i Stockholm.


PRODUKTFÖRDELAR


 •  Hög stabilitet
 •  Väger endast 9 kg
 •  Maxtryck 20 PSI
 •  Lastkapacitet 130 kg
 •  Slitstarka bärhandtag
 •  Ventil med unikt system 
 •  Drop-stitch och slitstark PVC
 •  Dubbla lager för tålighet
 •  Lättpaddlad
 •  Skandinavisk design
 •  Portabel med tillhörande väska
 •  Passar för hela familjen

BESKRIVNING


Seahawk Yellow 12.6 är en robust och stabil SUP-bräda som kan bära paddlare med en vikt på upp till 140 kg. Seahawk Yellow 12.6 är lätt att paddla och har en bredd på 81 cm, vilket ger en exceptionell stabilitet. Den är perfekt för hela familjen, både erfarna paddlare och nybörjare.

Denna SUP-bräda levereras med en praktisk ryggsäck som gör det enkelt att bära med sig brädan vart du än vill och snabbt pumpa upp den när det är dags att paddla. Tillbringa en hel dag på sjön med paddling och bad, eller njut av en avkopplande tur i solskenet. Ta med dig brädan på båten under en solig dag eller avsluta ditt träningspass med en session av SUP-yoga. Möjligheterna är oändliga, oavsett dina intressen kommer Seahawk SUP-brädan att uppfylla sitt syfte och ge ren glädje åt hela familjen.

Kompakt och smidig

Med en vikt på endast 9 kg är SUP-brädan mycket lätt att transportera. Ta med dig den i bilen, på båten eller i husvagnen. I den medföljande ryggsäcken får du enkelt plats med SUP-brädan, paddeln och pumpen för smidig transport. Brädan är utrustad med ett förvaringsnät framtill, robusta handtag och en avtagbar akterfena som ger utmärkt stabilitet och som enkelt kan tas av när brädan inte används.

Maximal prestanda

Vi har satsat på att tillverka en prisvärd SUP-bräda utan att kompromissa med kvaliteten. SUP-brädan är tillverkad med dubbla lager av slitstarka material, vilket gör den tålig mot stötar och ger lång hållbarhet. Den rundade framsidan och den breda ytan på 81 cm ger brädan enastående stabilitet och gör den lätt att paddla. Denna SUP-bräda kan användas av alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet, vilket har gjort den populär för nöjespaddling, SUP-yoga och andra aktiviteter där en stabil bräda behövs.

Oavsett om du paddlar på lugnt vatten eller i mer vågiga förhållanden, kommer du att uppleva enastående prestanda med denna SUP-bräda, tack vare dess höga lufttryck och volym. Vi har fokuserat på kvalitet och sett till att våra SUP-brädor klarar ett tryck på upp till 20 psi. Brädan har en tjocklek på 15 cm och tillverkas med drop-stitch-teknik. Ju högre tryck en SUP-bräda klarar, desto bättre paddlingsupplevelse får du. Seahawk SUP-brädan klarar paddlare upp till 140 kg (lastkapacitet). Våra SUP-brädor är speciellt utvecklade och tillverkade för de skandinaviska förhållanden.


KONSTRUKTION


  

Lufttryck - 20 PSI 

När det gäller uppblåsbara SUP-brädor är det inte bara lufttrycket som spelar roll, utan också konstruktionen som i stor utsträckning påverkar prestanda, kvalitet och stabilitet. En bräda av hög kvalitet behöver inte pumpas lika mycket som en enklare bräda av lägre kvalitet, även om de kan uppnå samma PSI. Alla SUP-brädor från Seahawk Of Sweden klarar av ett lufttryck på 20 PSI, men vi rekommenderar en nivå på 15-18 PSI. Våra brädor är även tillverkade med 100% drop-stitch-teknik, vilket är en av anledningarna till att de bibehåller sin styvhet redan vid rekommenderat tryck.


Senaste tekniken - Drop Stitch

Vi strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller utvecklingen. Våra SUP-brädor tillverkas genom drop-stitch-teknik. Det innebär att tusentals trådar av polyester vävs samman under tillverkningen för att hålla översidan och undersidan ihop och ge brädan en kompakt struktur. Utan denna teknik skulle SUP-brädan se ut som en ballong. En annan fördel med drop-stitch-tekniken är att brädan behåller sin hårda, platta och stabila form även efter lång tids användning eller vid hög belastning. Det ger våra Seahawk SUP-brädor samma känsla som glasfiberbrädor.

Att tillverka SUP-brädor med drop-stitch-teknik innebär högre produktionskostnader, men det garanterar också ett betydligt bättre resultat. Vi tillverkar alla våra SUP-brädor själva utan mellanhänder, och vi strävar alltid efter att uppnå maximal prestanda i våra produktioner till ett förmånligt pris.


SPECIFIKATIONER


Längd381 cm
Bredd81 cm
Tjocklek15 cm
Vikt10.5 kg
Volym345 L
Maxtryck20 PSI
Rekommenderat tryck15 - 18 PSI
Lastkapacitet140 kg


PAKETET INNEHÅLLER


Sample  
Paddel

3-delad, lätt och slitstark paddel i längden 175 - 215 cm som passar alla.  

 
Sample  
Leash

Viktig säkerhetsdetalj som man fäster runt ankel eller vad. Leashen hjälper dig att hela tiden hålla SUPen inom räckhål.

 
Sample  
Fena Slide-in

Avtagbar slide-in fena som du enkelt monterar av och på din paddle board. 

 
Sample  
Drybag 20L

Drybag som du kan fästa under spännbanden på brädan. Perfekt för att packa exempelvis packa med matsäck eller en tröja..

 
Sample  
Dubbelverkande handpump

En kompakt och effektiv handpump som både tömmer och fyller brädan på luft.

 
Sample  
Vattentätt mobilfodral

Med detta mobilfodral kan du använda mobilens touch-funktion. Ta bilder ute på vattnet och föreviga minnena! 

 
Sample  
Ryggsäck

Ryggsäck med slitstarka och behagliga remmar. Rymmer hela SUP-paketet inklusive alla tillbehör. 

Sample  
Reparations-kit

Reparationskit med lim, pvc-lappar och en ventilnyckel.


Varmt välkommen till vår butik på Vinterviksvägen 52 för att provpaddla och uppleva kajaken i nuet!