• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Seahawk Waves - SUP 12.6 - Uppblåsbar - Paketerbjudande

 • 3 499 kr
 • 7 990 kr
 • -50%
 • Skickas omgående - Fåtal kvar!
  100% FDL Drop stitch
  20 PSI
  Dubbla lager

  12v Elektrisk pump

  1499 kr 749 kr

  Spara på krafterna till det roliga - paddlingen! El-pump för snabb uppblåsning av din SUP.Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


Checklista inför köp


 •  SUPen ska klara minst 15 psi.
 •  SUPen ska ha minst 15 cm i tjocklek/volym.
 •  SUPen ska vara tillverkad i dubbla lager.
 •  Köp endast från specialiserade återförsäljare med inriktning på SUP.
 •  Billiga SUPar och SUPar från utlandet kan ställa till med problem efter ditt köp och uppfyller inte kraven för en kvalitetsbräda.
 •  Tillverkad med 100% drop-stitch för maximal styvhet (kan finnas brädor som tillverkas i mindre än 100% drop-stitch, rekommenderas inte).
 •  Brädor för under 5.000 kr har i regel aldrig de kvalitéer som en SUP ska ha.
 •  Spetsig och smal bräda för snabbhet. (Touring)
 •  Rundad bräda för nybörjare. (All-round).
 •  Ju lättare paddel desto lättare paddling.


Tips & Råd


Viktigt inför köp
Vi vill uppmärksamma att flera av våra konkurrenter skickar från utlandet och marknadsför sina SUPar i sverige med priser utan moms, utan att den informationen framgår. Uppstår det fel på produkten så är det väldigt svårt att nå kundtjänst och att göra en retur till utlandet kostar oftast mer än vad produkten kostar. Söderkajak är ett svenskt företag med butik och lager i Stockholm.


Tips & Råd

Viktigt inför köp

Vi vill uppmärksamma att flera av våra konkurrenter skickar från utlandet och marknadsför sina SUPar i sverige med priser utan moms, utan att den informationen framgår. Uppstår det fel på produkten så är det väldigt svårt att nå kundtjänst och att göra en retur till utlandet kostar oftast mer än vad produkten kostar. Söderkajak är ett svenskt företag med butik och lager i Stockholm.


Produktfördelar •  Hög stabilitet
 •  Väger endast 10.5 kg
 •  Maxtryck 20 PSI
 •  Lastkapacitet 140 kg
 •  Slitstarka bärhandtag
 •  Ventil med unikt system
 •  Drop-stitch och slitstark PVC
 •  Dubbla lager för tålighet
 •  Lättpaddlad
 •  Skandinavisk design
 •  Portabel med tillhörande väska
 •  Passar för hela familjen

Seahawk Waves 12.6


Seahawk 12.6 är en prisvärd och smidig SUP som passar för en mängd ändamål, allt från kortare nöjespaddling till längre helgutflykter.

Det perfekta komplementet

Med denna SUP medföljer en smidig ryggsäck så att du enkelt kan bära med dig SUPen vart du vill och snabbt pumpa upp den när det är dags att paddla. Ta en heldag på sjön med paddling och bad eller glid runt i solen. Ha med dig SUPen på båten en solig dag eller avsluta motionsrundan med ett pass SUP-yoga. Listan kan göras lång, oavsett dina intressen så kommer Seahawk Waves 12.6 att fylla sin funktion och vara ett rent nöje för hela familjen.

Kompakt och smidig

Med en vikt på endast 10.5 kg är Seahawk Waves 12.6 väldigt smidig att ha med sig, ta med dig SUPen i bilen, på båten eller i husvagnen. I väskan som följer med får du med lätthet plats med brädan, paddeln, pumpen och resterande delar för smidig transport. Waves 12.6 är utrustad med ett förvaringsnät i framkant och robusta handtag samt en av- och påtagbar akterfena som skapar en bra stabilitet och som du enkelt kan ta av när du inte använder brädan.

Tillverkad för maximal prestanda

Vi har satsat på att tillverka en prisvärd paddle board utan att tumma på kvalitén, brädan är tillverkad i slitstarka material vilken gör den tålig mot sammanstötningar och ger en lång hållbarhet.

Den breda ytan på 81 cm gör Waves 12.6 väldigt stabil och lättpaddlad. Brädans spetsiga front gör den extra snabb och kursstabil. Generellt så är spetsiga SUPar längre och smalare och karakteriseras av en hög fartpotential i jämförelse med rundade brädor som är mer stabila och nybörjarvänliga. Med Waves 12.6 glider du fram med superfart i vattnet.

Seahawk Waves 12.6 lämpar sig perfekt för längre halv- eller heldagsturer samt motionspaddling och SUP-yoga. Oavsett om du paddlar på lugnt vatten eller mer vågigt vatten så får du en bra prestanda med Seahawk Waves 12.6, detta mycket på grund av Brädans höga tryck. Med fokus på kvalitet har vi sett till att våra SUPar klarar ett tryck på upp till 20 psi. Ju högre tryck en SUP klarar, desto bättre paddling får du och vice versa. Waves 12.6 klarar paddlare upp till 140 kg (Lastkapacitet).

Lufttryck - 20 PSI

När det gäller uppblåsbara paddle boards så är det inte bara lufttrycket, utan också konstruktionen som till stor del avgör vilken nivå av prestanda, kvalité och stabilitet som en bräda har. En bräda av hög kvalitet behöver inte pumpas lika mycket som en enklare bräda av lägre kvalitet, även om den kan uppnå samma PSI. Alla SUPar från Seahawk Of Sweden klarar av ett lufttryck på 20 PSI, men vi rekommenderar en nivå på 15-18 PSI. Brädorna är även tillverkade med 100% drop stitch vilket är en anledning till att brädorna uppnår den styvhet redan vid rekommenderat tryck.


Konstruktion - Drop stitch

Vi eftersträvar att alltid vara i fas med utvecklingen. Våra SUP:ar är tillverkade genom drop stitch. Detta innebär att man vid produktion väver ihop ett tusental antal trådar i materialet polyester för att hålla ihop ovan och undersidan samt hålla SUP:en kompakt, utan denna teknik så skulle brädan likna en ballong. Ett annat problem som kan uppstå utan drop stitch är att SUP:en kan bli konkav efter ett tag eller om den belastas för mycket. Denna teknik gör att Seahawk SUP 12.6 har samma känsla som glasfiberbrädor och behåller sin hårda, platta och stabila form. 

Att tillverka SUP:ar med drop stitch har högre produktionskostnader men det är också något som garanterar ett mycket bättre resultat. Vi producerar alla våra SUP-brädor själva utan mellanhänder och vi strävar alltid efter att uppnå maximal prestanda i våra produktioner, till ett bra pris.


Specifikationer


Längd381 cm
Bredd81 cm
Tjocklek15 cm
Vikt10.5 kg
Volym345 L
Maxtryck20 PSI
Lastkapacitet140 kg


PAKETET INNEHÅLLER


Sample  
Paddel

3-delad, lätt och slitstark paddel i längden 175 - 215 cm som passar alla.  

 
Sample  
Leash

Viktig säkerhetsdetalj som man fäster runt ankel eller vad. Leashen hjälper dig att hela tiden hålla SUPen inom räckhål.

 
Sample  
Drybag 20L

Drybag som du kan fästa under spännbanden på brädan. Perfekt för att packa exempelvis  packa med matsäck eller en tröja..

 
Sample  
Dubbelverkande handpump

Handpump som gör det enkelt att pumpa upp brädan med.  

 
Sample  
Vattentätt mobilfodral

Med detta mobilfodral kan du använda mobilens touch-funktion. Ta bilder ute på vattnet och föreviga minnena! 

 
Sample  
Ryggsäck

Ryggsäck med slitstarka och behagliga remmar. Rymmer hela SUP-paketet inklusive alla tillbehör. 

 
Sample  
Fena Slide-in

Avtagbar slide-in fena som du enkelt monterar av och på din paddle board. 

Sample  
Reparations-kit

Reparationskit med lim, pvc-lappar och en ventilnyckel.


Varmt välkommen till vår butik på Vinterviksvägen 52 för att provpaddla och uppleva kajaken i nuet!