SeaHawk Expedition K2 PAKET (Dubbel) -FRI FRAKT13 990 kr

9 990 kr

FRI HEMLEVERANS I HELA LANDET

PAKETERBJUDANDE:

1 st SeaHawk Dubbelkajak K2
2 st SeaHawk Aluminiumpaddlar
2 st SeaHawk Flottörer
2 st SeaHawk Transportkapell
2 st SeaHawk Visselpipor


SeaHawk Expedition K2 (Dubbel)

SeaHawk Dubbelkajak är en av marknadens populäraste kajaker. Det första du lägger märke till är kajakens design med eleganta linjer i modern Svensk tappning. Kajaken är designad med bredaste punkt bakom sittbrunnen för bekvämare paddelföring, bättre medsjöegenskaper och ökad snabbhet genom längre laminera vattenströmning mot skrovet. Du kommer att bli överraskad av hur lätt du hanterar kajaken i besvärliga sjöförhållanden samt hur hög fart du är kapabel till att hålla.

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig justerbar sits, justerbart ryggstöd och justerbara benstöd. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget för att de flesta personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass.

SeaHawk Expedition är tillverkad i tre lagers Polyethylene-plast av högsta kvalitet vilket gör den väldigt slittålig, dra kajaken på grus eller upp och ner längs klippor och känn av kajakens kvalitet. Med en SeaHawk Expedition får du samma fördelar som med en glasfiberkajak men du slipper oroa dig för att kajaken ska spricka eller skadas på annat sätt.

Välkommen in att kika på och provpadda kajaken

Passar för paddlare i följande spann:

Vikt: 40-120kg
Längd: 150cm-195cm (200cm)

Info om kajaken:

- Bredd: 68 cm
- Längd: 520 cm
- Vikt: 29-30 kg
- Maxlast: 300 kg
- Material: Tillverkad i 3-lagers plast med oslagbar hållbarhet.
- Roder ingår
- Finns i rött och gult