• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Drybag 20L - Seahawk

 • 249 kr
 • 399 kr

 • -37%
  Fåtal kvar i lagerKampanjen gäller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.PRODUKTFÖRDELAR •  Vattentät
 •  Lättransporterad
 •  Tillverkad i slitstark PVC
 •  Rullstängning som håller det tättVattentät Drybag 20 Liter


Upplev den ultimata skyddsnivån för dina ägodelar med Seahawk Drybag 20 liter - den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr! Med dess enastående egenskaper och exceptionella design är den här vattentäta påsen gjord för att möta och överträffa dina förväntningar.

Hållbara material

Tillverkad av extremt slitstarkt PVC-material, står Seahawk Drybag 20 liter emot de mest utmanande miljöerna du kan stöta på. Oavsett om du ger dig ut på en vild paddlingstur, en episk vandring eller bara behöver ett pålitligt skydd mot oväder, kan du lita på att dina värdefulla tillhörigheter förblir torra och oskadda.

Kapacitet

Den generösa kapaciteten på 20 liter ger gott om utrymme för att förvara dina viktigaste ägodelar, inklusive kläder, elektronik, mat och andra nödvändigheter för dina äventyr. Oavsett om du är ute efter en dagstur eller en längre resa, kan du vara säker på att Seahawk Drybag rymmer allt du behöver.

Färgalternativ

Med en rad olika färger att välja mellan - svart, röd och gul - kan du anpassa din Seahawk Drybag efter din egen stil och preferenser. Oavsett om du föredrar en diskret svart påse eller en iögonfallande röd eller gul, kommer du att hitta en färg som passar din personlighet och äventyrsanda.

Vattentähet 

Det mest imponerande med Seahawk Drybag 20 liter är dess otroliga vattentäthet. Oavsett om det regnar, snöar eller om du helt enkelt befinner dig i en fuktig miljö, kan du vara säker på att din utrustning förblir torr och skyddad. Den vattentäta förslutningen garanterar att inget vatten kan tränga igenom och riskera att förstöra dina tillhörigheter.

Användarvänlig design

Den här drybagen är inte bara en pålitlig skyddare av dina ägodelar, den är också extremt användarvänlig. Med en justerbar och avtagbar axelrem kan du bära påsen på det sätt som passar dig bäst. Dessutom är den lätta och kompakta designen perfekt för resor och enkel förvaring när den inte används.


Viktiga egenskaper att tänka på vid köp av dry bag

 • Vattentät: En dry bag bör vara helt vattentät för att skydda dina ägodelar mot regn, vattenstänk och fukt.
 • Material: Välj en dry bag tillverkad av slitstarkt material som tål tuffa förhållanden och kan motstå rivning eller punktering.
 • Förslutningssystem: Säkerställ att dry bagen har en pålitlig förslutning, såsom en rulltopp för att förhindra att vatten sipprar in.
 • Axelrem: En justerbar och avtagbar axelrem kan vara praktisk för att bära dry bagen på ett bekvämt sätt under dina äventyr.
 • Färger: Välj en dry bag i en färg som passar din stil och gör den lätt att hitta bland annan utrustning.
 • Lättvikt: En lätt dry bag är bekväm att bära med sig och tar upp minimalt med utrymme när den inte används.
 • Tålighet: En hållbar dry bag kan klara av tuffa förhållanden och fortsätta att skydda dina ägodelar över tid.

Specifikationer


 • Material: Extremt slitstark PVC
 • Storlek: 20 liter
 • Färg: Svart/Röd/Gul
 • Vattentät: Ja

Vanliga frågor om Seahawk Drybag 20 liter

Seahawk Drybag 20 liter är tillverkad av extremt slitstark PVC, vilket ger utmärkt skydd mot vatten och är lätt att transportera. Den rymmer 20 liter, perfekt för att förvara dina värdefulla ägodelar torra och säkra under dina äventyr.

Ja, Seahawk Drybag 20 liter är helt vattentät och erbjuder exceptionellt skydd mot regn, snö och andra fuktiga förhållanden, tack vare sin pålitliga vattentäta förslutning.

Seahawk Drybag 20 liter finns tillgänglig i flera färger, inklusive svart, röd och gul, så att du kan välja en som matchar din personliga stil och äventyrsanda.

Seahawk Drybag 20 liter är utrustad med en justerbar och avtagbar axelrem, vilket gör det bekvämt att bära den under dina äventyr.

Ja, med sin generösa kapacitet på 20 liter kan du säkert förvara kläder, elektronik, mat och andra nödvändigheter, och vara säker på att de hålls torra och skyddade.

När du köper en dry bag är det viktigt att kontrollera att den är helt vattentät, tillverkad av slitstarkt material, har en pålitlig förslutning som en rulltopp, och är utrustad med en justerbar axelrem. Välj också en färg som passar din stil.