• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt på samtliga varor / Snabb leverans / Låga priser
Girl in a jacket

Långtidshyra - SeaHawk Expedition LV/HV

  • 2 700 kr

I lager


Snabb leverans

Inom 1-3 dagar

Fri frakt

Gäller samtliga produkter

Hämta i butik

Mån - Sön 10:00 - 18:00

Kontakta oss

076-091 63 81

LÅNGTIDSHYRAKundfavorit 2019
Mångsidig kajak som passar för alla

SeaHawk Expedition är en av marknadens populäraste kajaker. Det första du lägger märke till är kajakens design med eleganta linjer i modern Svensk tappning. Kajaken är designad med bredaste punkt bakom sittbrunnen för bekvämare paddelföring, bättre medsjöegenskaper ch ökad snabbhet genom längre laminera vattenströmning mot skrovet. Du kommer att bli överraskad av hur lätt du hanterar kajaken i besvärliga sjöförhållanden samt hur hög fart du är kapabel till att hålla. 

SeaHawk Expedition är en kajak designad för att passa alla, du behöver alltså inte tänka på vikt, längd eller bredd då denna kajak är en kombination av både LV och HV. Kajaken passar perfekt för hela familjen, för den erfarne paddlaren såväl som för nybörjaren. 

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig justerbar sits, justerbart ryggstöd och justerbara benstöd. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget för att de flesta personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass. 

SeaHawk Expedition är tillverkad i tre lagers Polyethylene-plast av högsta kvalitet vilket gör den väldigt slittålig, dra kajaken på grus eller upp och ner längs klippor och känn av kajakens kvalitet. Med en SeaHawk Expedition får du samma fördelar som med en glasfiberkajak men du slipper oroa dig för att kajaken ska spricka eller skadas på annat sätt.

SeaHawk med fokus på hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Seahawk kajak passar perfekt för små kanaler, mälaren, älv, västkusten, östersjön, fors, små/stora sjöar.

Specifikationer:

Anpassad för paddlare mellan 45-95 kg

Längd: 490 cm

Bredd: 56 cm

Djup: 30 cm

Lastkapacitet: 160kg

Vikt: endast 20-24 kg


Hemkörning inom Stockholm fram till dörren: 450 kr 

Frakt hela landet 990 kr 


Välkommen in att kika på och provpadda kajaken eller beställ den direkt.