• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Långtidshyra kajak


Fri frakt

Gäller ordinarie sortiment

5 års kajakgaranti

Trygg handel

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag


Långtidshyr kajak - Beställ redan nu

Boka, hämta upp och ha möjligheten att köpa loss!


Långtidshyr hos Söderkajak

Med Söderkajaks långtidshyra får du möjlighet att hyra en kajak eller SUP under en längre period, endast du sätter dina egna gränser. Hyr en kajak eller SUP under hela sommaren och paddla så mycket du vill. Det är ett flexibelt alternativ till eget ägande. Inga onödiga krav eller ägarskapsbekymmer. Och för de som alltid är ute en bra deal, så kan du köpa loss kajaken till ett superpris efter din hyresperiod. 

Detta är perfekt för dig som går i tankarna att köpa en kajak och först vill testa och känna efter under en period. Du får en helt ny kajak som du får ta med dig överallt. Du använder den under ett par månader och bestämmer sedan om du vill köpa loss kajaken eller inte. Välj själv mellan singelkajak, dubbelkajak, trippelkajak eller familjekajak.


Kajakhotell

Det går att hyra in sig på vårt kajakhotell under hyresperioden och ni har tillgång till kajaken dynget runt och paddla tillsammans med våra andra 60 medlemmar. Läs mer om kajakhotellet här.


Hur det går till

Kajaken bokas på hemsidan och hämtas sedan upp i vår butik. Du får tillgång till din kajak när säsongen börjar den 1:a april 2022 och lämnas tillbaka 15e augusti, kontakta oss vid önskemål om tidigare upphämtning. För att köpa loss kajaken krävs det att man meddelar senast 15 juli. Det går även att köpa loss de hyrda tillbehören för ett kraftigt rabatterat pris. 

OBS! Vid återlämning av kajaken sker en besiktning av kajaken och utrustningen med krav att det ska vara i oskadat skick. För eventuella åsamkade skador debiteras hyrestagaren en avgift beroende på skadans storlek.