• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

Trygga garantier

Handla tryggtBläddra produktbild


Långtidshyra - Seahawk Expedition K3 (Trippelkajak)

 • 6 000 kr

Tryck på bevaka och fyll i din e-postadress för att få ett mail när produkten är åter i lager!


SLUTSÅLD

LÅNGTIDSHYRA - PRISET AVSER 5 MÅNADER - 1 APRIL - 15 AUGUSTI

Mångsidig och prisvärd dubbelkajak som passar för både för två och paddling på egenhand. Tillverkad i tre-lagers polythenene.

Mångsidig kajak som passar för alla tillfällen. Tillverkad i tre lagers polythenene för extra hållbarhet och ett långsiktigt ägande. 

Kajaken bokas på hemsidan och hämtas i butik.

Det går att hyra in sig på vårt kajakhotell under hyresperioden och ni har tillgång till kajaken dynget runt och paddla tillsammans med våra andra 60 medlemmar. 

Kajaken går att köpa loss efter hyresperioden är över. Detta bestäms senast 15 juli.

Det som Ingår i hyran är: Paddel, flytväst och kapell.

PRODUKTFÖRDELAR •  Justerbart säte
 •  Justerbara fotstöd
 •  Rymlig cockpit
 • Bekvämt säte
 •  3-lagers Polyeten
 •  Endast 32 kg
 •  Roder som endast kräver en hand
 •  Bra packutrymme
 •  Material av högsta kvalitet
 •  Skandinavisk design
 •  Luckor av högsta kvalitet
 •  Passar för hela familjen

BESKRIVNING


Seahawk Expedition K3 är Seahawks nya 3-sits havskajak tillverkad i tre lagers polyeten, anpassad för upp till tre fullvuxna paddlare. Det första du lägger märke till är kajakens design med eleganta linjer i modern Svensk tappning. Kajaken är designad med bredaste punkt bakom sittbrunnen för bekvämare paddelföring, bättre medsjöegenskaper och ökad snabbhet genom längre laminera vattenströmning mot skrovet. Du kommer att bli överraskad av hur lätt du hanterar kajaken i besvärliga sjöförhållanden samt hur hög fart du är kapabel till att hålla.

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig sits, justerbart ryggstöd och justerbara fotpedaler. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget för att de flesta personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass.


En mångsidig kajak för hela familjen

Den största fördelen med Seahawk Expedition K3 är att den är mångsidig. Även två personer kan paddla kajaken, eller om en paddlare vill åka ut för att ha lite tid för sig själv så kan du helt enkelt paddla kajaken ensam från mitten. På så sätt kan du centrera din vikt i båten för en balanserad paddling. I den mittersta sittbrunnen kan ett eller två små barn sitta medan två vuxna paddlar från den främre och bakre sittbrunnen. Ett utmärkt sätt att introducera barnen för vattnet så att du i framtiden får njuta av den mittersta sittbrunnen utan att paddla! Den mellersta sittbrunnen går även alldeles utmärkt att få med hunden i vilket kan vara svårt på många kajaker. Möjligheterna är oändliga med en Seahawk Expedition K3! 

3-lagers Polyeten

Seahawk Expedition K3 är tillverkad i tre lagers Polyeten-plast av högsta kvalitet vilket gör den väldigt slittålig. Dra kajaken på grus eller upp och ner längs klippor och känn av kajakens kvalitet. Med en Seahawk Expedition får du samma fördelar som med en glasfiberkajak men du slipper oroa dig för att kajaken ska spricka eller skadas på annat sätt.

En 1-lagers kajak är mycket mjukare vilket gör att den lätt kan böjas vilket leder till att kajaken lättare blir skadad och får bucklor, exempelvis när du transporterar kajaken på biltaket. En 3-lagers kajak är mycket styvare och har mindre risk för att få bucklor eller bli deformerad i värmen vilket en 1-lager kajak blir. En 3-lagers kajak väger även betydligt mindre vilket gör den lättare att hantera både på vattnet med bättre glid samt på land vid förflyttning.

Alla havskajaker från Seahawk Of Sweden är av 3-lager med fokus på maximal prestanda utan att det ska kosta en förmögenhet!


SPECIFIKATIONER


Längd560 cm
Bredd70 cm
Djup35 cm
Sittbrunn82 x 44 cm
Vikt32 kg
Maxlast350 kg
MaterialTillverkad i 3-lagers plast med oslagbar hållbarhet