• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46
Baserat på 2.000+ kunder

Säkerhetspaket SUP - Seahawk

  • 749 kr

Kampanjen gäller t.o.m. 30/4 eller så långt lagret räcker
Fri frakt 1-4 dagar
Fysisk butik
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Frakt

Beställningar har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi har fri frakt på hela sortimentet. Till och med på kajaker!

Det går även bra att besöka vår butik i Stockholm, öppet året runt!


Retur

Vi vill att du ska vara nöjd ute på vattnet! Om du inte är helt nöjd, erbjuder vi en enkel returprocess inom 14 dagar.


Pålitlig leverans DHL

För din bekvämlighet levereras mindre artiklar direkt till ditt närmaste ombud via DHL Service Point.

Kajaker anländer bekvämt till ditt hem genom DHL Home Delivery, komplett med flexibla leveransalternativ. Du får en notis för att välja den leveransdag och tid som fungerar bäst för dig.


En samling av de viktigaste tillbehör som krävs när du paddlar SUP med en slide-in som du alltid vill ha redo om du skulle tappa bort din fena inför en solig helg, enkel att montera. Paketet innehåller en praktisk och hållbar leash för SUP-brädor som håller dig säker ute på vattnet. Leashen är designad för paddlare som ger sig ut på plant vatten och vill försäkra att brädan håller sig inom räckhåll om man ramlar i vattnet. Spiralutformningen och den justerbara längden ger precis den flexibilitet du behöver för att glida fram på bästa sätt utan att linan saktar ner dig. 

I paketet ingår även ett självlysande och vattentätt mobilfodral med touchfunktion så du kan fånga höjdpunkterna från din paddeltur! Skalet är tillverkat av ett miljövänligt och hållbart material av högsta kvalité.
Skalet är lätt och slitstarkt, samtidigt skapar det en säker tätning runt enheten. Fodralet är helt vattentätt och dammtätt men bibehåller full pekskärm funktionalitet.Med denna vattentäta telefonpåse kan du bekvämt styra alla funktioner på telefonen under vatten. De genomskinliga fönster som finns på båda sidor är gjorda av supertunt 0.3 mm material. Dubbla vridbara lock och återförslutbar försegling. Den ger även skydd för ID, kreditkort, kontanter, MP3-spelare, mobiltelefoner och nycklar. Med skalet på kan mobilen t.o.m. användas för att fotografera under vatten. Skalet ska ej vara under vatten i mer än 1 h och är vattentät ner till 1 meter (IP67).

Kompatibel  med enheter upp till 11cm x 17cm, mobiltelefoner upp till 6,0 tums  skärm, dvs alla mobiltelefon utan de extremt stora.


Paketet innehåller

  • Vattentätt mobilfodral
  • SUP Leash
  • SUP Fena (Slide-In)