• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

Trygga garantier

Handla tryggtBläddra produktbild


Säkerhetspaket SUP - Seahawk

  • 749 kr

1–4 dagars expressleverans med fri frakt - Skickas idag
Hämta i butik - Vinterviksvägen 52
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

En samling av de viktigaste tillbehör som krävs när du paddlar SUP med en slide-in som du alltid vill ha redo om du skulle tappa bort din fena inför en solig helg, enkel att montera. Paketet innehåller en praktisk och hållbar leash för SUP-brädor som håller dig säker ute på vattnet. Leashen är designad för paddlare som ger sig ut på plant vatten och vill försäkra att brädan håller sig inom räckhåll om man ramlar i vattnet. Spiralutformningen och den justerbara längden ger precis den flexibilitet du behöver för att glida fram på bästa sätt utan att linan saktar ner dig. 

I paketet ingår även ett självlysande och vattentätt mobilfodral med touchfunktion så du kan fånga höjdpunkterna från din paddeltur! Skalet är tillverkat av ett miljövänligt och hållbart material av högsta kvalité.
Skalet är lätt och slitstarkt, samtidigt skapar det en säker tätning runt enheten. Fodralet är helt vattentätt och dammtätt men bibehåller full pekskärm funktionalitet.Med denna vattentäta telefonpåse kan du bekvämt styra alla funktioner på telefonen under vatten. De genomskinliga fönster som finns på båda sidor är gjorda av supertunt 0.3 mm material. Dubbla vridbara lock och återförslutbar försegling. Den ger även skydd för ID, kreditkort, kontanter, MP3-spelare, mobiltelefoner och nycklar. Med skalet på kan mobilen t.o.m. användas för att fotografera under vatten. Skalet ska ej vara under vatten i mer än 1 h och är vattentät ner till 1 meter (IP67).

Kompatibel  med enheter upp till 11cm x 17cm, mobiltelefoner upp till 6,0 tums  skärm, dvs alla mobiltelefon utan de extremt stora.


Paketet innehåller

  • Vattentätt mobilfodral
  • SUP Leash
  • SUP Fena (Slide-In)