• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

Trygga garantier

Handla tryggtBläddra produktbild


Seahawk Ryggsäck för SUP

  • 599 kr


1–4 dagars expressleverans med fri frakt - Skickas idag
Hämta i butik - Vinterviksvägen 52
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Ryggsäck för SUP

En ryggsäck som du enkelt kan packa ner din uppblåsbara SUP och tillbehör i när du ska ta dig till vattnet.

Vi har överträffat de vanliga tunna ryggsäckarna på marknaden genom att skapa en ryggsäck som tar dig från mediokert till enastående.

Det första du kommer att märka är den robusta konstruktionen. Tillverkad av högkvalitativt material är denna ryggsäck byggd för att klara av alla äventyr.


Förbättrad komfort

Förbättrad komfort har också prioriterats i designen. Ryggsäcken för SUP är utrustad med en ergonomisk ryggplatta som följer kroppens naturliga kurvor och ger optimalt stöd. Oavsett om du bär den under längre perioder eller bara en kort stund, kommer du att uppskatta den överlägsna bekvämligheten som Seahawk Ryggsäck för SUP erbjuder.

Vi har även inkluderat ett justerbart midjeband för att ytterligare förbättra stabiliteten och komforten. Genom att fördela vikten jämnt över din kropp minskar detta midjeband belastningen på dina axlar och ger en mer balanserad och bekväm känsla. Du kan paddla iväg och njuta av ditt äventyr utan att behöva oroa dig för trötthet eller obehag.

Seahawk Ryggsäck för SUP är inte bara en ryggsäck – det är en partner som gör att du kan fokusera på det du älskar mest: din SUP-upplevelse. Oavsett om du är en erfaren paddlare eller nybörjare kommer denna ryggsäck att förbättra dina äventyr och ge dig en pålitlig och funktionell följeslagare.


Specifikationer

  • 97 cm (H) x 48 cm (B) x 25 cm (D)