• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti

Snabb leverans

Inom 1-4 dagar.

Hämta i butik

Öppet varje dag

Fri frakt

Ordinarie sortiment

1 års garanti

Handla tryggtBläddra produktbild


Elektrisk pump 12v

 • 1 499 kr
 • 849 kr

Fåtal kvar i lager
1–4 dagars expressleverans med fri frakt
Hämta i butik - Vinterviksvägen 52
076 919 34 46
Payment with Klarna Få först, betala sen

Bläddra produktbild

En kraftig luftpump som hjälper dig på ett enkelt och snabbt sätt blåsa upp eller tömma din SUP, kajak eller tält. Pumpen slutar när den nått önskad nivå. Lite längre ner hittar du en video på el pumpen!


PRODUKTFÖRDELAR •  Justerbart tryck - slutar pumpa när den är klar
 •  Integrerad manometer - 20 PSI
 •  Adapter för bilcigarettändare
 •  Passar alla SUPar


BESKRIVNING


Denna elektriska pump är i 12 V och går att drivas med bilens cigarettändaruttag via biladaptern vilket gör att du enkelt kan pumpa din SUP när du är utomhus med bilen eller på båten. Pumpen kan pumpa hela vägen upp till 20 PSI och gör dig redo för vattnet på nolltid med en hastighet på 350 liter/minut i lågtrycksläge och 70 liter/minut i högtrycksläge. Du anger enkelt vilken psi nivå du önskar att pumpa till och sedan stannar pumpen när den nått önskat lufttryck, enklare än så blir det inte! 


6 anledningar att köpa en elektrisk pump för SUP

Du sparar tid

Tiden det tar att blåsa upp din bräda med en elektrisk pump för SUP varierar beroende på typ och vilken bräda, men det råder ingen tvekan om att de är snabbare än manuella pumpar. För att blåsa upp din bräda helt och hållet med en manuell pump behöver du mycket tid eller energi. 

Elektriska pumpar för SUP är effektiva, snabba och kan blåsa upp din bräda på kort tid. Detta kan spara dig en betydande mängd tid. Om du är ute med en grupp och vill ha alla dina brädor uppblåsta på en rimlig tid är en elektrisk SUP-pump ett bra alternativ.

Du sparar energi

En elektrisk pump kommer att förbättra din upplevelse på vattnet. Med en elektrisk pump innebär det att den är mycket snabbare och effektivare och att den inte är manuellt styrd. En manuell handpump kan vara ett fantastiskt sätt att värma upp inför din paddeltur, men det kräver mer ansträngning.

En elektrisk pump kan blåsa upp din bräda utan att det krävs något arbete från din sida. Du behöver inte anstränga dig för att blåsa upp din SUP förutom att ansluta den till brädan. Detta kommer att spara mycket energi, vilket gör att du kan paddla snabbare och längre.

Du kan blåsa upp flera brädor kontinuerligt

Även om vissa elektriska pumpar kräver en paus efter att ha blåst upp några brädor, gör det faktum att de kan blåsa upp flera brädor kontinuerligt att de är ett bra val. Med en handpump blir det svårt att åstadkomma detta.

Vår elektriska pump för SUP levereras med flera universella adaptrar för elektriska pumpar, därför kan du förlita dig på att den är kompatibel med det du ska blåsa upp. 

Du förhindrar att brädan överpumpas

Att överpumpa brädan kan skada den. En annan anledning till att välja en elektrisk pump i stället för en manuell pump kan vara detta. Det är nästan omöjligt att överpumpa din paddelbräda med en elektrisk pump. 

Vår elektriska pump levereras med en PSI-mätare (lufttrycket) som hjälper dig att hålla koll på det faktiska lufttrycket i din bräda under uppblåsningen. Det är därför omöjligt att blåsa upp den för mycket. Du kan snabbt ställa in det önskade PSI-värdet och kunna övervaka brädans utveckling medan den pumpas för att undvika att den blir överpumpad. När vår elpump uppnår den PSI som du har angett stängs den automatiskt av. 

Så på många sätt kan du inte skada din bräda om du håller dig till den rekommenderade PSI-gränsen för den bräda du blåser upp. Detta kan åstadkommas med en manuell pump, men det kräver en ansträngning från din sida. 

Du får enkelt upp brädan till hög PSI

Förmågan att blåsa upp till en hög PSI-nivå är en av de bästa egenskaperna hos en elektrisk pump. Vår elektriska pump har ett tak på 20 PSI vilket är en tumregel för en högkvalitativ el-pump..  

Som tidigare nämnts är en annan fördel att de har en tryckmätare så du enkelt kan se mycket lufttryck som finns i din bräda. Var noga med att du inte överskrider brädans rekommenderade PSI-gräns. 

Ju mer tryck du applicerar, desto fastare blir din SUP-bräda, men om du blåser upp din uppblåsbara SUP-bräda för mycket kan det leda till skador. Så sök upp tillverkarens rekommenderade gräns för din bräda och håll dig till den. 

Du tömmer enkelt brädan på luft

Det går självklart att tömma din bräda på luft med händerna men  du kan göra det snabbare och effektivare med en elektrisk pump. När du tömmer din SUP på luft är det mycket bättre att använda en elektrisk pump eftersom den kan ta bort mer luft från din bräda än vad du kan göra för hand. 

En elektrisk pump kan helt tömma din bräda på luft, vilket gör det mycket lättare att vika ihop den och få plats i väskan. Du kommer också att kunna förlänga livslängden på din SUP tack vare detta. Om du tömmer brädan på luft fel innan du långtidsförvarar kan det leda till att dess form skadas, och detta kan minska din brädas totala prestanda.SPECIFIKATIONER


 • Justerbart tryck (0-20 PSI)
 • Effekt: 110 W
 • Display med tryckmätning
 • Lågtrycksläge - Pumpar 350 liter/minut 
 • Högtrycksläge - Pumpar 70 liter/minut
 • Passar för : SUPar, uppblåsbara kajaker, båtar, tält och luftmadrasser.