• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt / 1-4 dagars leverans / 5 års kajakgaranti
5 års kajakgaranti
Gratis snabbleverans
076 919 34 46

FAQ 

På Söderkajak försöker vi alltid vara tillgängliga för att hjälpa våra kunder oavsett tid på dygnet, vi har därför samlat en del svar nedan på frågor som kan tänkas uppkomma! VANLIGA FRÅGOR

Jag har en fråga gällande min order som jag lade i webbutiken, hur kontaktar jag er?

Maila gärna oss på [email protected] så hjälper vi dig omgående!

När kan jag tänkas få min produkt jag beställt?

I snitt tar det 1-3 dagar att få din produkt levererad hem. Vi ser till att packa din order så fort den kommer in så att du så snart som möjligt kan ta dig ut på vattnet!

Har ni varan i den fysiska butiken?

Hela vårt sortiment hittar du i den fysiska butiken på Vinterviksvägen 52, såväl som i vår webbutik. Vi finns på plats mellan 09-21 varje dag för att guida dig kring dina köp! 

Hur går det till om jag vill hyra kajak?

På vår uthyrning har vi endast drop-in vilket gör att du alltid kan komma och besöka oss när du vill paddla. Väl på plats så får du rådgivning kring val av kajak, sedan betalar du i kassan för det tidsspannet du valt och lämnar sedan in dina föremål vid behov. När du är redo så drar du ner kajaken till vattnet där vi ger dig en introduktion samt hjälp att komma ner i vattnet med dig och kajaken.

När du är kommer tillbaka så hjälper vi och guidar dig för att komma upp till mållinjen!

Behöver man vara paddelkunnig för att hyra hos er? 

Oroa dig inte! De flesta som paddlar hos oss gör det för första gången och klarar det galant, men vi rekommenderar att man är simkunnig. Ni får alla de grundläggande instruktionerna av vår personal, vad som krävs för att ta er från start till mål.

Har ni några tips på paddelturer?

Under fliken uthyrning finner ni en lista på en rad olika rutter runt om i Stockholms vackra miljöer. Vi guidar dig även på plats om du inte riktigt vad som är rätt rutt för just ditt äventyr! 

Saknar du svar?

Maila eller ring oss!

076-919 34 46

[email protected]