Hyr kajak, sup och familjekajak i StockholmHYR KAJAK, FAMILJEKAJAK OCH SUP  HOS OSS I VINTERVIKEN, STOCKHOLM (DROP-IN)Upplev Stockholm från dess vackraste sida

Upplev Stockholm från dess vackraste sida - vattnet. Njut av en härlig paddlingstur i natursköna omgivningar. Genom att hyra kajaken själv och sticka ut på egen hand lägger du upp paddlingen och dagens äventyr efter egna önskemål!

Från Vinterviken kan du paddla med närhet till det mesta av Stockholm. Du tar dig med lätthet till Drottningholm, Långholmen, Statshuset, Karlbergskanalen, Hornsbergstrand, Tantolunden, Stora och Lilla Essingen, Nockebybadet bland mycket annat.


Våra kajaker & SUP:ar

Havskajaker - Singel, dubbel och trippelkajak

Vi har riktiga havskajaker av både plast och glasfiber som passar för såväl nybörjare som erfarna paddlare. Vi har bland annat Seahawk Expedition, Åfjord Club 368, SeaBird Expedition, North Shore (Polar, Atlantic) Point 65  och Sit on top. Alla våra kajaker har kapell.

Familjekajaker

Våra familjekajaker är ett alternativ för er som vill dela vattenupplevelsen med barnen. Dessa kajaker är väldigt stabila vilket gör det möjligt att bada ifrån utan problem. Dessa kajaker har även ett packutrymme där det går att förvara dagens matsäck! 

SUP - Touring och allround

Vi har ett stort utbud av uppblåsbara SUP-brädor i modellerna touring och allround. En touring-SUP är ett utmärkt val för dig som vill motionspaddla och har längre turer i åtanke. Allround-brädorna är precis som det låter, allround! Dessa fungerar bra för både motionspaddling eller en utflykt till någon av öarna runt om i Vinterviken. Självklart är båda modellerna anpassade för dig som är ute efter sol och bad!


Fria bekvämligheter

Hos oss har ni fri bil och cykelparkering utanför lokalen, ni har även tillgång till dusch och toalett (Rena handdukar finns att låna). Ni kan med fördel grilla efter paddlingen, ni tar med er mat att grilla och vi lånar ut grill och övrigt.


Populära rutter

Vinterviken omges av ett stort utval av öar och kanaler att paddla genom, vilket gör att du kan skräddarsy ditt äventyr hur du vill! Vi har tagit ut några av våra rekommenderade rutter som många av våra besökare brukar välja.

Planera din rutt

Med lätt paddling utan tidigare erfarenhet så klarar man att hålla en snitthastighet på ca 3 km/h. Den estimerade tidsuppskattningen under respektive rutt avser effektiv paddling. Våra rutter kryllar av natursköna rastplatser och badplatser att utforska, så vi rekommenderar våra besökare att planera in lite extra tid för att njuta av upplevelsen i lugn och ro. Du är också varmt välkommen att rådfråga oss på plats, så hjälper vi till att planera din utflykt! 


Kärsön, Kungshatt och Fågelön

Avstånd: 10 000m

Längd: ca 2-4h


Kärsön runt via Drottningholm

Avstånd: 14000m

Längd: ca 2-4h


Drottningholm runt

Avstånd: 30km

Längd: ca 4-8h


Essingeöarna

Avstånd: 7000m

Längd: ca 2-4h


Reimersholme och Långholmen

Avstånd: 9000m

Längd: ca 2-4h


Kungsholmen runt

Avstånd: 14 000m

Längd: ca 2-4h


Priser                                                       

Tid
Singelkajak
Dubbelkajak
Familjekajak
SUP

 Trippelkajak
0-2 timmar
270 kr
550 kr
550 kr
270 kr

600 kr
Halvdag (4 timmar)
500 kr
950 kr
950 kr
500 kr

1000 kr
Heldag (8 timmar)
850 kr
1250 kr
1250 kr
850 kr

1350 kr

I alla priser ingår även paddel och flytväst


Öppettider 2020

Alla dagar: 10.00 - 19.00 (Oavsett väder)

Säsongsperiod: 30 maj - 23 augusti


Gruppbokningar

Vi hjälper gärna till med företagsbokningar, gruppbokningar, kick-offs, möhippor, födelsedagar och andra events.

Ring oss på 076-0916381 eller maila till info@soderkajak.se


Hitta till oss

Adress: Vinterviksvägen 52, 117 65 Stockholm

Kollektivtrafik: (Tunnelbana) Aspudden, Liljeholmen, Örnsberg, Axelsberg, Gröndal