Seahawk - SUP 10.8 - Uppblåsbar Blå/Gul

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Slutsåld

Åter inom kort!

FRI HEMLEVERANS I HELA LANDET

Marknadens mest prisvärda SUP

Sveriges mest sålda SUP Seahawk

Seahawk 10.8 från Seahawk Paddleboards är allround-brädan för hela familjen

Seahawk 10.8  är en väldigt prisvärd SUP, och väldigt populär för nybörjare som för entusiaster!

Ett enkelt sätt att kontrollera kvalitén på en SUP är att alltid kontrollera att den är tillverkad i dubbla lager och att den är lätt och tålig. Vill du veta hur en SUP med dubbla lager känns så är du välkommen in till oss och provpaddla och känna på kvalitén av en riktigt högkvalitativ SUP. Vi rekommenderar enbart SUPar tillverkade i dubbla lager, detta då SUPar tillverkade i ett lager är väldigt ömtåliga och ger dessutom inte samma känsla som en SUP med dubbla lager. Hos oss kommer ni lära er skillnaden på kvalitetsnivåer, våra SeaHawk-SUPar är tillverkade i dubbla lager och ger den ultimata upplevelsen.


Senaste tekniken i våra SUP:ar

Vi eftersträvar att alltid vara i fas med utvecklingen. Våra SUP:ar är tillverkade i ett material som kallas drop stitch. Detta innebär att man väver ihop ett tusental antal trådar i materialet polyester för att hålla ihop ovan och undersidan samt hålla SUP:en kompakt, utan denna teknik så skulle SUP:en likna en ballong. Ett annat problem som kan uppstå utan drop stitch är att SUP:en kan bli konkav efter ett tag eller om den belastas för mycket. Denna teknik gör att SeaHawk-SUP:arna har samma känsla som glasfiberbrädor och behåller sin hårda, platta och stabila form. 

Att tillverka  SUP:ar med drop stitch har högre produktionskostnader men det är också något som garanterar ett mycket bättre resultat. Vi producerar alla våra SUP-brädor själva utan mellanhänder och vi strävar alltid efter att uppnå maximal prestanda i våra produktioner.


SeaHawk 10.8 är en prisvärd och smidig SUP som passar för en mängd ändamål, allt från nöjespaddling till SUP-yoga.

Med denna SUP medföjer en smidig ryggsäck så att du enkelt kan bära med dig SUPen vart du vill och snabbt pumpa upp den när det är dags att paddla. Ta en heldag på sjön med paddling och bad eller glid runt i solen. Ha med dig SUPen på båten en solig dag eller avsluta motionsrundan med ett pass SUP-yoga. Listan kan göras lång, oavsett dina intressen så kommer SeaHawks SUP att fylla sin funktion och vara ett rent nöje för hela familjen.

Med en vikt på endast 9 kg är SUPen väldigt smidig att ha med sig, ta med dig SUPen i bilen, på båten eller i husvagnen. I väskan som med följer din SUP får du med lätthet plats med SUP, paddel och pump för smidig transport. SUPen är utrustad med ett förvaringsnät i framkant och robusta handtag samt en av- och påtagbar akterfena som skapar en bra stabilitet och som du enkelt kan ta av när du inte använder SUPen.

Vi har satsat på att tillverka en prisvärd SUP utan att tumma på kvalitén, SUPen är tillverkad i slitstarka material vilken gör den tålig mot sammanstötningar och ger en lång hållbarhet.

Den rundade fronten och den breda ytan på 81 cm gör SUPen väldigt stabil och lättpaddlad. Denna SUP kan användas av alla oavsett ålder och tidigare erfarenhet vilket gjort den populär för nöjespaddling, SUP-yoga och övriga aktiviteter där man behöver en stabil SUP.

Oavsett om du paddlar på lugnt vatten eller mer vågigt vatten så får du en bra prestanda med denna SUP, detta mycket pga. SUPens höga tryck. Med fokus på kvalitet har vi sett till att våra SUPar klarar ett tryck på upp till 15-20 psi. Ju högre tryck en SUP klarar, desto bättre paddling får du och vice versa. SeaHawks SUP klarar paddlare upp till 130 kg (Lastkapacitet).

SeaHawks SUPar är tillverkade och framtagna för Skandinaviska förhållanden. SUParna är extremt prisvärda och håller högsta kvalitet. Vi har gjort allt för att skapa den ultimata SUPen.

Specifikation

Längd: 325 cm
Bredd: 81 cm
Tjocklek: 6.0 15.2 cm
Vikt: 9 kg
Volym: 296 L
Tryck: 15 PSI (klarar upp till 20 PSI)
Lastkapacitet: upp till 130 kg

Paketets innehåll

1 st Uppblåsbar Seahawk 10.8
1 st Seahawk Aluminiumpaddel
1 st Fena Slide-in
1 st Pump
1 st Väska med band
1 st Reparationskit med PVC-lappar