Seahawk - SUP 10.8 - Uppblåsbar Blå/Gul7 999 kr

3 999 kr

FRI FRAKT I HELA LANDET

Beställ nu och betala vid leverans

Leverans sker i slutet av oktober


Seahawk 10.8  är en väldigt prisvärd SUP, och väldigt populär för nybörjare som för entusiaster!

Ny modell 2019 med flera uppdateringar

Dubbla lager för bättre tålighet hållbarhet och styrka.
Uppdaterad ventil med egenutvecklat system i hög kvalitet.
Nya slitstarka bärhandtag  neoprenvaddering.

Levereras i komplett paket med SUP, 3-delad paddel, pump och väska. 

Seahawk 10.8 är en slittålig och stabil SUP som tål paddlare upp till 100 kg. Denna SUP är lättpaddlad och har en bredd på 32 cm vilket gör den väldigt stabil. Perfekt för hela familjen.


SeaHawk 10.8 är en prisvärd och smidig SUP som passar för en mängd ändamål, allt från nöjespaddling till SUP-yoga.

Med denna SUP medföjer en smidig ryggsäck så att du enkelt kan bära med dig SUPen vart du vill och snabbt pumpa upp den när det är dags att paddla. Ta en heldag på sjön med paddling och bad eller glid runt i solen. Ha med dig SUPen på båten en solig dag eller avsluta motionsrundan med ett pass SUP-yoga. Listan kan göras lång, oavsett dina intressen så kommer SeaHawks SUP att fylla sin funktion och vara ett rent nöje för hela familjen.

Med en vikt på endast 9 kg är SUPen väldigt smidig att ha med sig, ta med dig SUPen i bilen, på båten eller i husvagnen. I väskan som med följer din SUP får du med lätthet plats med SUP, paddel och pump för smidig transport. SUPen är utrustad med ett förvaringsnät i framkant och robusta handtag samt en av- och påtagbar akterfena som skapar en bra stabilitet och som du enkelt kan ta av när du inte använder SUPen.

Vi har satsat på att tillverka en prisvärd SUP utan att tumma på kvalitén, SUPen är tillverkad i slitstarka material vilken gör den tålig mot sammanstötningar och ger en lång hållbarhet.

Den rundade fronten och den breda ytan på 81 cm gör SUPen väldigt stabil och lättpaddlad. Denna SUP kan användas av alla oavsett ålder och tidigare erfarenhet vilket gjort den populär för nöjespaddling, SUP-yoga och övriga aktiviteter där man behöver en stabil SUP.

Oavsett om du paddlar på lugnt vatten eller mer vågigt vatten så får du en bra prestanda med denna SUP, detta mycket pga. SUPens höga tryck. Med fokus på kvalitet har vi sett till att våra SUPar klarar ett tryck på upp till 15-20 psi. Ju högre tryck en SUP klarar, desto bättre paddling får du och vice versa. SeaHawks SUP klarar paddlare upp till 130 kg (Lastkapacitet).

SeaHawks SUPar är tillverkade och framtagna för Skandinaviska förhållanden. SUParna är extremt prisvärda och håller högsta kvalitet. Vi har gjort allt för att skapa den ultimata SUPen.

Specifikation

Längd: 325 cm
Bredd: 81.2 cm
Tjocklek: 6.0 15.2 cm
Vikt: 9 kg
Volym: 296 L
Tryck: 15 PSI (klarar upp till 20 PSI)
Lastkapacitet: upp till 130 kg

Paketets innehåll

1 st Uppblåsbar Seahawk 10.8 (2019)
1 st Seahawk Aluminiumpaddel
1 st Fena Slide-in
1 st Pump
1 st Väska med band
1 st Reparationskit med PVC-lappar