• SVERIGES LEDANDE KAJAKBUTIK!
Fri frakt på samtliga varor / Snabb leverans / Låga priser
Girl in a jacket

SeaHawk - Airtrack

  • 7 999 kr
  • 3 999 kr

I lager

Senaste teknologin

AirTrack-mattan är producerad i dubbelt lager samt den senaste teknologin: drop stitch! 

Drop stitch innebär att man väver ihop ett tusental antal trådar i materialet polyester för att hålla ihop ovan och undersidan samt hålla Airtrack-mattan kompakt, utan denna teknik så skulle mattan likna en ballong. Ett annat problem som kan uppstå utan drop stitch är att Airtrack-mattan kan bli konkav efter ett tag eller om den belastas för mycket. Denna teknik gör att SeaHawk Airtrack har samma känsla som glasfiberbrädor och behåller sin hårda, platta och stabila form. 

Att tillverka  SeaHawk Airtrack med drop stitch har högre produktionskostnader men det är också något som garanterar ett mycket bättre resultat. Vi producerar alla våra SeaHawk Airtrack-mattor själva utan mellanhänder och vi strävar alltid efter att uppnå maximal prestanda i våra produktioner. 


Säker och vattentät design

Airtrack-brädan kan självklart användas på vattnet i sjön eller hemma i poolen. Med den starka lufttätheten samt förstärkningen av alla sömmar på brädan gör den väldigt stabil och styv samt 100% vattentät! 


Lätt att använda och förvara

Brädan är väldigt lätt att rulla ihop eller rulla fram och pumpa vid användning vilket gör det smidigt och enkelt att förvara och transportera den. Det rekommenderade lufttrycket på mattan är 3 psi om du eftersträvar lite mjukare och behagligare yta, men 5 psi om du önskar att den är hård och stabil till morgonens yogapass! I paketet ingår en elektronisk pump vilket gör det ännu enklare blåsa upp mattan. Det tar endast 1 minut av blåsa upp samt blåsa ur luften ur mattan. 


Många användningsområden

Brädan kan tas med och användas i flera olika miljöer i och med dess smidighet vid transport och stabila yta som passar de flesta ytorna. Du kan använda den i träningslokalen, i trädgården, på stranden eller hemma på golvet! 


Specifikationer

- Längd: 3 m
- Bredd: 1 m
- Tjocklek: 10 cm
- Vikt: 9.2 kg
- Tryck: 5 psi
- Lastkapacitet: 300 kg

Paketets innehåll

- SeaHawk Airtrack-matta
- El-pump
- Reparationskit