Seahawk - SUP 10.8 (Uppblåsbar) - ERBJUDANDE

8 399 kr

5 799 kr

 BESTÄLL NU OCH BETALA VID LEVERANS


FRI FRAKT I HELA LANDET

PAKET INNEHÅLLANDE:

- Seahawk - SUP 10.8
- Baltic flytväst
- SUP-paddel
- Dry bag
- SUP-leash
- Vattentätt telefonfodral
- SUP-fena
- SUP-pump
- SUP-väska

-Reparationskit PCV

Ett enkelt sätt att kontrollera kvalitén på en SUP är att alltid kontrollera att den är tillverkad i dubbla lager och att den är lätt och tålig. Vill du veta hur en SUP med dubbla lager känns så är du välkommen in till oss och provpaddla och känna på kvalitén av en riktigt högkvalitativ SUP. Vi rekommenderar enbart SUPar tillverkade i dubbla lager, detta då SUPar tillverkade i ett lager är väldigt ömtåliga och ger dessutom inte samma känsla som en SUP med dubbla lager. Hos oss kommer ni lära er skillnaden på kvalitetsnivåer, våra SeaHawk-SUPar är tillverkade i dubbla lager och ger den ultimata upplevelsen.


Seahawk 10.8 är en extremt prisvärd SUP, och vår mest sålda SUP för nybörjarpaddlare!

Dubbla lager för bättre tålighet hållbarhet och styrka.
Uppdaterad ventil med egenutvecklat system i hög kvalitet.
Nya slitstarka bärhandtag  neoprenvaddering.

Marknadens mest prisvärda SUP

Sveriges mest sålda SUP Seahawk

Seahawk 10.8 från Seahawk Paddleboards är allround-brädan för hela familjen

SeaHawk 10.8 är en prisvärd och smidig SUP som passar för en mängd ändamål, allt från nöjespaddling till SUP-yoga.

Med denna SUP medföljer en smidig ryggsäck så att du enkelt kan bära med dig SUPen vart du vill och snabbt pumpa upp den när det är dags att paddla. Ta en heldag på sjön med paddling och bad eller glid runt i solen. Ha med dig SUPen på båten en solig dag eller avsluta motionsrundan med ett pass SUP-yoga. Listan kan göras lång, oavsett dina intressen så kommer SeaHawks SUP att fylla sin funktion och vara ett rent nöje för hela familjen.

Med en vikt på endast 9 kg är SUPen väldigt smidig att ha med sig, ta med dig SUPen i bilen, på båten eller i husvagnen. I väskan som med följer din SUP får du med lätthet plats med SUP, paddel och pump för smidig transport. SUPen är utrustad med ett förvaringsnät i framkant och robusta handtag samt en av- och påtagbar akterfena som skapar en bra stabilitet och som du enkelt kan ta av när du inte använder SUPen.

Vi har satsat på att tillverka en prisvärd SUP utan att tumma på kvalitén, SUPen är tillverkad i slitstarka material vilken gör den tålig mot sammanstötningar och ger en lång hållbarhet.

Den rundade fronten och den breda ytan på 81 cm gör SUPen väldigt stabil och lättpaddlad. Denna SUP kan användas av alla oavsett ålder och tidigare erfarenhet vilket gjort den populär för nöjespaddling, SUP-yoga och övriga aktiviteter där man behöver en stabil SUP.

Oavsett om du paddlar på lugnt vatten eller mer vågigt vatten så får du en bra prestanda med denna SUP, detta mycket pga. SUPens höga tryck. Med fokus på kvalitet har vi sett till att våra SUPar klarar ett tryck på upp till 15-20 psi. Ju högre tryck en SUP klarar, desto bättre paddling får du och vice versa. SeaHawks SUP klarar paddlare upp till 130 kg (Lastkapacitet).

SeaHawks SUPar är tillverkade och framtagna för Skandinaviska förhållanden. SUParna är extremt prisvärda och håller högsta kvalitet. Vi har gjort allt för att skapa den ultimata SUPen.- Seahawk 10.8 är en stabil allround-brädan för hela familjen!
- Lastkapacitet upp till 130 kg
- Allroundbräda och familjebräda.
- Väldigt lättpaddlad
- Prova SUP-yoga på brädan
- En SUP kan användas till mycket
- En leksak för hela familjen
   
Längd: 325cm
Bredd: 81 cm
Tjocklek: 6.0*15.2 cm
Vikt: 9 kg
Volym: 296 L
Tryck: 15 PSI (klarar upp till 20 PSI)