SeaHawk Expedition - 5 M - PAKET - FRI FRAKT11 990 kr

7 999 kr

FRI FRAKT I HELA LANDET

PAKET MED ALLT DU BEHÖVER:

- SeaHawk Expedition - 5 M
- SeaHawk Aluminiumpaddel
- SeaHawk Flottör
- SeaHawk Transportkapell
- SeaHawk Visselpipa
- SeaHawk Pump


Kundfavoriten SeaHawk Expedition har precis utökats med en ny modell

SeaHawk Expedition är en av marknadens populäraste kajaker. Det första du lägger märke till är kajakens design med eleganta linjer i modern Svensk tappning. Kajaken är designad med bredaste punkt bakom sittbrunnen för bekvämare paddelföring, bättre medsjöegenskaper och ökad snabbhet genom längre laminera vattenströmning mot skrovet. Du kommer att bli överraskad av hur lätt du hanterar kajaken i besvärliga sjöförhållanden samt hur hög fart du är kapabel till att hålla. 

SeaHawk Expedition är en kajak designad för att passa alla, du behöver alltså inte tänka på vikt, längd eller bredd då denna kajak är en kombination av både LV och HV. Kajaken passar perfekt för hela familjen, för den erfarne paddlaren såväl som för nybörjaren. 

Kajaken har en hög sittkomfort med en rymlig justerbar sits, justerbart ryggstöd och justerbara benstöd. Tillsammans med den enkelt justerbara fotreglaget för att de flesta personer kan sitta bekvämt under långa paddelpass. 

SeaHawk Expedition är tillverkad i tre lagers Polyethylene-plast av högsta kvalitet vilket gör den väldigt slittålig, dra kajaken på grus eller upp och ner längs klippor och känn av kajakens kvalitet. Med en SeaHawk Expedition får du samma fördelar som med en glasfiberkajak men du slipper oroa dig för att kajaken ska spricka eller skadas på annat sätt. 

SeaHawk med fokus på hög kvalitet till ett riktigt bra pris. Seahawk kajak passar perfekt för små kanaler, mälaren, älv, västkusten, östersjön, fors, små/stora sjöar.

Specifikationer:

Anpassad för paddlare mellan 45-120 kg
150 cm 190cm (200cm)

-Längd: 500 cm
-Bredd: 60 cm
-Djup: 42 cm
-Volym: 360 L
-Lastkapacitet: 160kg
-Vikt: endast 23-26 kg
-Roder ja


FRI FRAKT


Välkommen in att kika på och provpadda kajaken eller beställ den direkt.